Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar nők akik folyton szidják a magyar férfiakat ! Mi igazából a bajotok a férfiakkal?

Figyelt kérdés

júl. 21. 09:10
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
17%
Na látjátok kedves magyar (pontosabban magyarországi) nők! Amit ti éreztek az análos felhasználó láttán, amilyen véleményetek van a magyar férfiakról, ugyanezt érezzük mi is amikor pl azért vagyunk köpködve meg szidva aminek a fele (vagy inkább tizede) sem igaz.
júl. 21. 16:59
 32/48 anonim ***** válasza:
51%

Nem altalanosits.

Mar harmadszor irom le h nem minden ferfi ilyen. De sajnos a normalisak kisebbsegben vannak.

Amugy egy volt parom volt olyan hogy penzben fele/fele legyen minden. Oke belementem. De semmi masban nem mukodott a fele fele. Elkezdem irni h mennyit dolgozok utana idore. Majd hovegen kozoltem h a jaztartasi alkalmazotti munkam ennyi osszegbe kerult neki. Eleg szep szam jott ki. Persze kiakadt es felhaborodott volt orditozas kiabalas. En azepen csendben megvartam amig vegez majd kidobtam.

Egyutt elosnel ugy jartam el mikor elkezdett nem hazimunka vegezni h nem mosta ki a ruhait. Nem fizettem be a csekkekeit. Nem csinaltam neki vacsorat csak annyit vasaroltam ami nekem eleg volt.

15.en leesett neki h nincs tiszta ruha es kaja sem. O is veszekedett velem DE tanult belole. Megkapta o is a listat h mennyi idomegy el a o hazimunkajara. Es ez milyen osszeg. Onnantol a hazimunka felet elvegezte. Amit kellett felvaltva ami olyan volt az mindenki maganak. Mukodott mert felfogta amit mutattam mondtam neki. - nem emiatt lett vege.

júl. 21. 17:56
 33/48 anonim ***** válasza:
0%

Ő már rég megénekelte, hogy:

[link]

júl. 21. 20:37
 34/48 anonim ***** válasza:
44%

Hát én pedig kerek leszek:

Hajlandó vagyok teljes mértékben eltartani a nőmet!

Tehát nem kell egyáltalán dolgozzon, dolgozok helyette én és neki lesz ideje a házimunkára. Így fair ajánlat?

Eltartom őt, nem kell dolgoznia cserébe csak ő gondoskodik a hazimunkáról.

júl. 21. 22:55
 35/48 anonim ***** válasza:
73%

34

Nekem nem fair ajánlat. Nem szeretem a kiszolgáltatott helyzetet, és nem azért tanultam, htb legyek. Nyugdíját is fizeted?

júl. 21. 23:45
 36/48 anonim ***** válasza:
37%

Nem Magyarországon élek, itt kicsit komplexebb a nyugdíjrendszer.

Egyébként meg nekem az nem fair ajánlat amikor a nő ugyanúgy dolgozik, azaz ebből kifolyólag a házimunka is fele-fele, viszont ugyanúgy el kell tartanom. Mert a kelet-európai nőknél általában ez a helyzet, ebbe beleértve a magyarországi nőket is. Nem is igazán volt pozitív tapasztalatom velük, kb mindig erre ment volna ki a játszma. Tisztelet a kevés kivételnek.

Ezért mondom, hogy akkor tudjátok mit, eltartalak teljesen (ha már valamilyen szinten így is úgy is kell egyébként is) de cserébe legyen felosztva a munka:háziak.

Plusz a másik, hogy rengeteg nő a gyerekvállalás kárára karrierizál. Tehát tulajdonképpen azért áldozza fel az életét, hogy minnél több pénzt termeljen a gazdijának. Márpedig én szeretnék gyerekeket vállalni. Ha választanom kell, hogy teljesen eltartom a feleségem (meg nyilván a gyerekeimet is) vagy pedig nem kell eltartanom a feleségem de ennek az az ára, hogy nincs gyerek, akkor inkább az előbbi.

Magyarország demográfiáján látszik miről beszélek.

júl. 22. 06:19
 37/48 anonim ***** válasza:
93%
34 nekem nem lenne palya. Imadom a munkam ha nem lenne megkukulnek. Nekem kell h solgozzak mert 1. Szeretem amit csinalok jobban erzem magam tole 2. Anyagilag fuggetlen akarok maradni 3. Alap h a hazimunka fele fele -es itt tokmindegy mennyit keresel vagy en mennyit.
júl. 22. 09:49
 38/48 anonim ***** válasza:
22%

Boldog párkapcsolatban élő férfiként meg kell állapítanom a hozzászólások 90%-a alapján, hogy nagyon sok nő nem véletlenül nem talál magának megfelelő társat, illetve nem véletlenül siklott félre a kapcsolata, bomlott fel a házassága, maradt magára a gyerekekkel.

Öröm volt olvasni azt a néhány kommentet, amelyekben érett gondolkodású, és egészséges világlátású nők fejtik ki a korrekt véleményeiket.

Gondolom, az ő kapcsolataikban nincs is kirívó probléma, és a párválasztásban is céltudatosak voltak, és nem siettek el összekötni az életüket egy olyan férfival, akikkel csak kevesebbel és nem többek lehettek volna 🙂

júl. 22. 10:57
 39/48 anonim ***** válasza:
56%
A kérdés az volt, hogy mi bajunk a férfiakkal. Leirtuk. Nyilván ez azokra vonatkozik akikkel bajunk van és nem az összes férfira a világon. Nem kell a sértődött puffogas
júl. 22. 14:36
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell a magyarázkodás az általánosítás után... :D
júl. 22. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!