Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nők akik folyton szidják a magyar férfiakat ! Mi igazából a bajotok a férfiakkal?
17
Nem azt irtam h MINDEN ferfi ilyen. Csak azt hogy a korosztalyomban ez a jellemzo. Nagyon keves a normalis ferfi az 50es korosztalyban. Meg teljesen mas volt a modi mikor ok gyerekek voltak. Amit lattak azt adjak tovabb.
Akkor menj prostihoz és ments meg a nőket magadtól. Nem kötelező randizni, se nem párkapcsolatban lenni pláne olyannal, akivel nem vagy boldog.
Senki se akar irdatlanul fájni (anál) meg rád hányni (mélytorok) szerintem, pláne nem érted.
Én nem szidom folyton a magyar férfiakat, akadnak normálisak is.
Viszont nekem elegem van abból, hogy a legtöbb férfi 50-50 alapon akar egy kapcsolatot. Mármint anyagiak terén, mert a házimunka, főzés és minden más már nem 50-50, hanem a nő dolga. Hogy az az igazi háziasszony legyen egy nő, aki kiszolgàlja őket, de cserébe ők anyagilag nem tesznek hozzá semmit, pedig régen azért lehetett háziasszony valaki, mert a férje eltartotta, házat vett és gondoskodott a csalàdról. Ma melyik férfi képes erre? Mert nem sokan, pláne a korosztályomból, de még egy kávét is sajnál kifizetni a legtöbb egy randin.
Komoly kapcsolatot akarnak, de nem lehet rájuk tàmaszkodni, nem egy társ mellettem, hanem egy nagy gyerek akik ki kell(ene) szolgálni.
"Mondjuk az orál, anál, és a mélytorok tényleg elég alap. Nem?"
Persze hülye gyerek. Ja, nem. Keress prostit.
" vesz igénybe fizetős szolgáltatást, ugyanis ott az anál, orál és a mélytorok ( kényszerített ), teljesen alap"
1. nem alap.
2. sok prosti nem is vállalja
Kényszerített mélytorok, ja, te beteg állat. Meg is válaszoltad a saját kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!