Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nők akik folyton szidják a magyar férfiakat ! Mi igazából a bajotok a férfiakkal?
Nem az országon belül született, és legalább tinikorig máshol nevelkedett embereknek más a mentalitása. És ez borzasztóan nagy előny elnézve az átlag magyar férfit.
Az állandó panaszkodás, általános alkoholizmus, beszűkült érdeklődési kör, a változtatásra való nem létező hajlandóság, a mentális állapot magasról letojása úgy általánosítva jellemző hazánkra. (Persze mindig vannak kivételek, tisztelet nekik.) Én legalábbis határainkon túlonnan érkezőben ezek ellentétjét találtam meg, ami nagyban javított az én állapotomon is. Azóta javaslom mindenkinek, hogy ne ragadjon le a határon belüli ismerkedésnél.
Végére az ilyenek minden férfit szidnak, amíg végigpróbálnak párat. Addig meg kötelező jelleggel olvasgatják az önigazolásukat a defektes életfelfogásukra a párkapcsolatokhoz....
Utolsó kapcsolatuk egy pappal lesz 60 év körül, amikor egy dobozban lesznek egy rekeszben.
Nem minden ferfit.
De a korosztalyomban elege elterjedt h a noknek otthon kus a neve. Melo utan vidd a haztartast es meg vagj fat is h telen meleg legyen mert okelmenek a melo utan pihenni kell. Alap a sorozes megtoldva nemi palinkaval. Furdes h ha heti 2x. Ruhatazta nem tiszta igenytelen. Beszede karomkodos. Temaja a politika es a vallas. Nem nyitott a vilagra az eletre neki a program ha a haverokkal kocsmazhat.
-a kimondatlan felsőbbrendűsegi érzésük+női nem lenézése
-az hogy a nemi egyenjogúságon csak gunyolodni és röhögni tudnak
-altalanos igénytelenség. Koszos köröm,elhizas, amikor bemész egy legény lakásba és látod, hogy nő nélkül mennyi igénye van rendre és tisztaságra...
Az van hogy sokat utazok munka miatt és ezért a Tinderen be votl állítva hogy Budapest és környékén keresek barátnőt. Ilyenkor drámaian meg ugranak a match számaim, MO - n kb évente 2 ha kint vagyok mondjuk Prágában és a hölgyek látják hogy sok a kilométer egy héten akár 2 is lehet.
Utána nyilván nem írnak vissza mert kövér vagyok, de ez a nagy km szám vmi miatt vonzó nekik.
Hát ilyen férfi szemmel a férfi oldal, úgy hogy 30 vagyok 175 cm magas és kövér. Nem iszom vagy fogyasztok tudat módosító szereket de így sem kellek a kövérség miatt. Ki akarna egy kövér pasit nem?
Fogadja mindenki el hogy vég aki hasonló cipőben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!