Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a gyermektelen nők aranyat érnek?
A környezetemben egy gyerektelen nőt se ismerek. Ritka, mint a fehér holló.
Talán ezért is állnak össze anyákkal, nem a csodára várnak..
Ki mond ilyet? Soha nem hallottam.
Egy nő vagy vonzó, vagy nem, gyerek ide vagy oda. Nyilván könnyebb a kapcsolat olyannal akinek még nincs gyereke, de ez még azért kevés. Te pl annyit éreztél fontosnak megosztani magadról, hogy nincs striád meg gyereked. Ja, meg hogy a lelkisérült férfiak hibája hogy neked nincs faszid (sem). Hát nem lettél szimpatikus. Érted, lehet élőben is ellenszenves vagy sokaknak, aztán akkor persze hogy inkább választanak mást. Még ha van is gyereke.
Neked talán vannak striáid utolsó, hogy ezt így kiemelted?
Képzeld nem vagyok élőben ellenszenves a legtöbb embernek és erről visszajelzéseim is vannak. Itt nemcsak a testről van szó, hogy nyilvánvaló nyomot hagy a szülés, mikor egy szingli férfi még tudna nem ilyen nővel is ismerkedni. Hanem a gyerek az egy komoly, felelősségteljes, időigényes döntés amit sokan még úgysem tolerálnak, ha a saját gyerekükről van szó. A pénzről nem is beszélve. Ezért furcsállom. És képzeld van bőven pozitív belső tulajdonságom is, meg sok más, amit ha megosztanék, akkor te felforrnál dühödben, annyira ellenszenves lennék neked. Nincs azzal semmi baj, ha valaki tudja az erősségeit és ezt nem fél kimondani. Itt is sokan ezt teszik a nők, csak százszorosan rákontrázva, élőben meg aztán, hajak, mégis van párjuk. Ezért is írtam, hogy inkább valami "defektet" keresnek a férfiak a nőkben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!