Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lesz barátnőm akkor az összes női barátomat fel kell számolnom, a nők többsége tényleg nem fogadja el ha férfinak női barátjai vannak?
Hol "ferdítettem"? Idéztem egy másik válaszból...
Beszélgetésről, érdekes dolgok küldéséről nem írtam egy szót se.
Én csak azt nem fogadom el ha egy pasinak csak fiuhaverjai vannak a nők neki csak szex meg flört meg uristen nő, aztán kapcsolatban meg hirtelen csajbarátai lesznek.
Aki alapbol haverkodik is csajokkal az ugy okés mert tudom hogy barátnak veszi őket ő ilyen.
De vannak pasik akik egyből izgulnak feszkosak ha nő jelenik meg nem szoktak női társasághoz a nő nekik nem ember haver barát hanem uristen nő, na az ilyenektol nem viselem el ha nők közé ül be fecsegni mikor neki az tobbet jelent.
Nagyon furcsa, hogy csak nőnemű barátaid vannak...
Ha abból indulok ki, hogy milyenek azok a nők, akiknek csak férfi barátaik vannak, akkor inkább hanyagolnálak.
A férjem extrovertált, és vannak ugyan haverok is, de olyan 30-70% arányban nők a barátai. Sokan, 10+ csaj legalább. A legtöbbjüknek egyébként van kapcsolata, 30+ évesen ismerkedtünk meg, szóval többen házasságban éltek már. Nem firtattam soha, volt-e valakivel több a történet baratságnál, úgy álltam hozzá, hogy tinikoruk óta összejárnak, volt lehetőségük, ha akarnak tőle valamit 🤷♀️ Ebk ő elment velük nyaralni, síelni is (ahogy némelyik csaj aktuális barátja is), miután összejöttünk, mentem velük én is. Felnőttek vagyunk, sosem láttam ebben problémát.
Én spec introvertált vagyok, szóval sokkal szűkebb a baráti köröm, de van köztük fiú is, olyan, akivel sosem fordult meg a fejemben, hogy többet akarok. Nyilván a férjem sem rugózott ezen, ha vele taliztam, vagy eldumáltunk hosszabban telefonon. Ismétlem: felnőttek vagyunk.
Két esetben vannak a férfinak csak női barátai:
1. Meleg
2. Állandó kangörcsös, minden csajt onnan ismer, hogy legelőször meg akarta dugni, de nem egy top pasi, így mindig barátzónába kerül.
Egyik varáció sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!