Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön tényleg az összes nő egy kattos utolsó selejt?
Ráadásul döbbenetes igényekkel...
Nem állítom, hogy nincsenek ott normális lányok, pl. nekem is van 1 darab ismerősöm, akit normálisnak tartok és fent volt, amíg a férjét meg nem találta. Sőt, én is találkoztam olyan nővel, aki talán normális volt, csak nem jöttek össze a dolgok. Nade a többség...
full beteg. Párkapcsolatra alkalmatlan selejt.
Másnak is ez a benyomása?
hallottál már arról, hogy hasonló a hasonlót találja meg?
elgondolkodnék, hogy ha csak xy tipusok jönnek mindig velem szembe, akkor hol is van a probléma forrása?
komoly önismerettel le lehet ásni a mélyre myfriend, és nem a másikra kell mutogatni közben, csak azt kapod amilyen vagy..és ha büdös sorry akkor kezd el sürgőssen magadba nézni.
1 bites gondolkodású 1 bitessel találkozik, matematika :-)
Akkor is zavarna, ha úgy lenne a kérdés feltéve hogy miért selejt az összes férfi a társkeresőn? Ha zavarna, hangot is adnál neki?
Soha eszembe nem jutott volna társkeresőn ismerkedni. Sőt még úgy sem, hogy barátok, ismerősök "hoznak össze" valakivel.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!