Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agglegények, vénlányok! Hány éves korotokban mondtátok azt hogy eddig és ne tovább, marad az örök magány, vagyis FOREVER ALONE?
Figyelt kérdés
júl. 16. 09:44
11/12 anonim válasza:
21 évesen eldöntöttem hogy nekem nem kell élettárs sem kinevettek mikor mondogattam elmúltam 40 és még mindig egyedül vagyok és szerintem már annyira megszoktam az egyedüllétet hogy nem tudnék megváltozni, enni, aludni, sz.rni egy jót csak itthon és egyedül tudok, bediliznék ha valaki mindig mellettem lenne. Leghosszabb kapcsolatom egy nővel 3 hónap volt, nem bírtam tovább mert mindenbe beleszólt és állandóan telefonált hogy merre járok, mit csinálok.
12/12 anonim válasza:
Én sosem döntöttem így, egyszerűen ez jutott. Már tizenévesen egyértelmű volt, hogy egy olyan ronda mint én nem fog örömöket tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!