Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találnék olyan nőt, aki hozzám is költözne mielőbb?
Figyelt kérdés
36 éves egyedül élő férfi vagyok. Van egy 2 szintes tehermentes családi házam amiben magam élek. A kor nem lényeges számomra, illetve gyerek sem akadály.2024. júl. 13. 14:40
1/17 anonim válasza:
Úgy, hogy olyan emberré válsz, akivel fantasztikusan jó, élményszámba menő érzés együtt élni, messze jobb, mint szingli nőként, ennyike.
2/17 A kérdező kommentje:
#1 Hát, tudnék szerintem olyanná válni, bár ehhez azért két ember kell szerintem.:)
2024. júl. 13. 14:44
3/17 anonim válasza:
Bármelyik csöves, vagy putrilakó nő örülne neked.
4/17 anonim válasza:
2: "bár ehhez azért két ember kell szerintem"
Ez a mentalitás a halálbiztos GARANCIA arra, hogy nem fogsz azzá válni.
5/17 A kérdező kommentje:
#4 Nagyon is tudok alkalmazkodni, ha erre célzol és szeretnék is.
2024. júl. 13. 14:48
7/17 anonim válasza:
Hanem arra, hogy a jelek szerint te egyfajta tranzakcióként képzeled el az általad vágyott kapcsolatot: lényegében lakhatásért cserébe garantált, állandó szexpartnert (és ki tudja, még az is lehet, hogy ingyen házvezetőnőt) akarsz.
8/17 anonim válasza:
Én mennék olcsóbb lenne a lakbér és lenne kivel beszélgetni, néha programozni. De párkapcsolatot nem akarok sem pedig szexet mivel aszex vagyok.
9/17 anonim válasza:
8# Ja és mivel aludni jarok csak haza egyedül hétvégén van időm akkor meg pihenek döglök, vagy csavargok.
10/17 A kérdező kommentje:
#7 nem várnék el semmi ilyesmit. A házvezetést eddig is magamnak csináltam javarészt. A szex dologban meg igazából ezt teljes en rábíznám a másik félre, de abszolút nem várnám el.
Voltam olyan kapcsolatban is régebben, hogy 1 évig nem is történt úgy semmi, én már csak tudom mi a türelem.:)
2024. júl. 13. 15:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!