Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet a férfiak felső 15 - 20 százalékába tartozni?
Tényleg a tipikus jó pasikra gondolom, akik nagyon férfiasan sportosak magasak, nagyon nagy sárm van bennük, tényleg jól néznek ki, határozott magabiztosak és még intelligensek is.
Az ilyen férfiak után tényleg fullos nők is mennek? Könnyen szereznek csinos barátnőt maguknak? Sok nő van oda értük? Ha a kapcsolatban vannak sok kísértés éri őket? Ha valami nem jó nekik a kapcsolatban könnyen kilépnek mert könnyen jön másik?
#13 nem tudtam, hogy kell az jóváhagyásod ahhoz, hogy valaki felső 10% lehessen (amihez Magyarországon elég nettó 1 milliót keresni ha a KSH számait vesszük alapul, igen ennyire szarul élünk itthon)
Mi vagy te a felső 0.00001% hogy csak a te jóváhagyásoddal lehet valaki az? Ha ennyire tudod, ki lehet az és ki nem akkor miért nem vagy az? Az helyett, hogy egy névtelen fórumon okoskodsz.
Tudjátok mi az életetek megrontója? Az hogy mindig mások életére vágytok. Akkor minek van sajátotok? Jajjj, mert a jóképű gazdag férfiak... Hát én átlagos vagyok minden téren, és teljesen jól érzem magam. Lett is feleségem, családom, ellenben sosem érdekeltek a "gazdag, jóképű pasik". Ők nem én vagyok, én magammal foglalkoztam. Szerintem én nyertem. :)
A másik dolog meg az, hogy miért gondolod azt, hogy egy párkapcsolat az élet csúcsa? Szerinted az csak cuki-muki bújás, világkörüli utazgatás, borozgatás naplementében meg naponta 5 szex? Lehet hogy olyan nőd lesz, akivel csak vagytok, esetleg ellentétek jönnek felszínre. Egy hosszú kapcsolat meg a kitartásról és a kompromisszumkészségről szól.
Ha meg falnád a nőket, akkor meg kiégnél, a most oly csodálatos p*na vágyad átmegy sablonosba. Utána mi fog kelleni? Nézd már egy picit az élet árnyákos oldalát is. Vagy most az a baj hogy nem te vagy a gazdag jóképű pasi, akinek minden az ölébe hull? Egy nőd legyen akit megbecsülsz, többre mész vele!
19:07 "A másik dolog meg az, hogy miért gondolod azt, hogy egy párkapcsolat az élet csúcsa?"
Én sportoltam, és mérhető volt a teljesítmény többletem, amikor olyan nőt találtam akivel el tudtam volna képzelni az egész életem egy harmonikus párkapcsolatban vagy házasságban. Nem hiszem, hogy az élet többi területén ez annyira más lenne... 36F Béta
A legfelső az a férfiak 5 százaléka
Csak nézd meg a brad pitt Henry cavill kultuszt… nyilván igen a válasz
De ezt te is tudod
Ugye ismerjük azt a dogmát, hogy az optimális párnál a nő legyen a szép a férfi az okos?
Ez egyben azt jelenti, hogy a macsó típusú, sármmal megáldott, sportos... stb. férfiú, akinek lényegében csak a külső az értéke, eleve nem lehet a felső 5-10-15%-ban.
Az intelligencia egy szükséges elem, mint ahogy a morál is. Ez pedig a szexre irányuló kapcsolatkezdeményezéssel összeférhetetlen, következésképp akiknek a trófeák száma a fő érték, az irányadó, az tuti nem felső kis szelete a férfiaknak.
Ez az én véleményem, hozzátéve azt, hogy komoly kapcsolatok és komoly értékek mentén gondolkodtam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!