Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már sosem volt változni, hogy csak a férfiak felső 10%-ának jut a nők 90%-a?
Ez így van.
Minden nő a magas, jóképű álompasit várja.
2.
Vajon mennyire változna ez, ha legális volna a többekkel való házasságok lehetősége? Az itteni kérdezők alapján az lenne, hogy néhányan sejk méretű háremet tartanának :D
#4 Hidd el hogy a nők többsége nem szeretne háremben élni. Ahol ez van, ott a nőknek semmilyen joguk sincs, a sejk, vagy szultán, vagy akármi egyszerűen megveszi, vagy ajándékba kapja őket. De ahol 4 feleség lehet ott se szólhat bele a lány.
És igen, amit kérdező mond az pont emiatt teljes hülyeség, hiszen egy nő egy férfivel házasodik, vagy lép élettarsi kapcsolatba, és a nők nem 10 %-a van ilyen kapcsolatban, vagyis a pasiknak sem a 10 %.
Inkább az van hogy a senkinek se kellő, vagy ismerkedni abszolút nem tudó, nem merő pasik kb 70 %-a itt sír ezen az oldalon ..
Én a #7 vagyok.Én arra gondoltam, hogy SAJNOS nagyon sok olyan hülye lúzer jut nőhöz (értsd:szaporodik) akinek naaagyon nem lenne szabad.Túl sokan...Mindez azért, mert sok nő sajnos ezekkel is megelégszik.Mi ennek az eredménye?Sok rossz vérvonalú, degenerált gyerek, széthullott családok, mert a "férfi" képtelen családfőként viselkedni, jön a válás, mert a nőnek úgy is könnyebb egyedül, mint a tehetetlen lúzerrel.Nem biztos, hogy annyival jobb ez, hogy akárki szaporodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!