Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy jön ki az incel matek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jön ki az incel matek, miszerint csak a férfiak felső 20%-a jut nőhöz, az utcán szétnézve mégsem látni ezt?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos, vagy jóval az alatti férfiaknak van barátnője, felesége.

2023. júl. 5. 17:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Mert ostobák. Nen gondolkodnak, ha gondolkodnának, már lenne egy normális életük
2023. júl. 5. 17:44
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Incelek ezt nem látják, csak online élnek. Megrendezett yt videokat hisznek valóságnak.
2023. júl. 5. 17:47
 3/22 anonim ***** válasza:
18%

Van benne igazság, csak elferdítik.

A magyarázat biológiai. A férfiak vonzalma vizuális eredetű, a nőké pedig érzelmi. Emiatt ahhoz hogy csak a külső alapján azt mondja egy nő hogy "ez a férfi vonzó nekem", értelemszerűen magasabb a léc, mivel az érzelmi faktor nincs még felderítve. Ennyi

2023. júl. 5. 17:54
 4/22 anonim ***** válasza:
58%
Fú, mostanában olyan pasikat látok olyan csajokkal, hogy szerintem az itt írogató incelek nagyrésze egyből kötné is fel magát. Nem győzök csodálkozni, hogy "ez így hogy"? Azok a csajok minimum sportkocsit érdemelnek, erre a csajszi ott jár kézenfogva a nála alacsonyabb(!) csávóval, aki úgy néz ki, mint ha a hajlesz-szállóról jönne.
2023. júl. 5. 18:58
 5/22 anonim ***** válasza:
38%

"Hogy jön ki az incel matek, miszerint csak a férfiak felső 20%-a jut nőhöz, az utcán szétnézve mégsem látni ezt?"

Hát úgy hogy még a kérdésed is hazugság. Nem csak a 20%-nak jut nő, ellenben csak a 20%-hoz vonzódnak.

Azért az hogy kihez vonzódnak és végül kivel jönnek össze abszolút nem ugyanaz!

Eleve csak a nők 80%-a vonzódik a felső 20%-hoz, azaz máris 40%-nál vagyunk. Ehhez jön vagy anyagi érdek, vagy mentális problémákból (önbizalomhiány) fakadó igénytelenség, vagy egyéb deviáns alapú vonzalom és máris ott vagyunk hogy a férfiak több mint felére van valamiféle kereslet.

És ezt a férfiak fejelik meg erőszakos nyomulással ami néha beválik és sokszor a nő vonzalmának hiánya ellenére is kapcsolat lesz a dologból.

A férfi vonzalma persze nagyívből le van ejtve, kivétel ha chad az illető.

Aztán ezekből a vonzalmakból rengeteg kapcsolat születik, közel sem csak az emberek 20%-nál.

Csak éppen a 90-100%-tól vagyunk nagyon-nagyon messze. A nők irányította piacon ezt el sem lehet érni igazából

2023. júl. 5. 20:35
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Úgy, hogy szerintük Palvin Barbitól kezdődik az átlagos nő és súly meg mellbőség alapján osztályozzák a nőket.
2023. júl. 5. 21:39
 7/22 anonim ***** válasza:
44%

“Hát úgy hogy még a kérdésed is hazugság. Nem csak a 20%-nak jut nő, ellenben csak a 20%-hoz vonzódnak.“

Én csak a páromat tartom vonzónak. Pedig sokan próbálkoznak széparcú fiatal korombeliek is, de engem nem érdekelnek és kedvesen elhajtom őket. Egy nőnek nem abból áll az élete, hogy a “chadek” (…) után sóhajtozik.

Neked is inkább azt ajánlom, hogy kezdj el dolgozni esetleg és ne legyél ennyire dologtalan.

2023. júl. 6. 04:27
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én az átlagos nő alatt azt értem amikor se nem vékony, se nem dagadt. Nincs rajta sok műanyag, nem akarja magát többnek láttatni mint ami de tudja mi áll jól neki. Ha belenézel az arcába egy rendezett életű embert látsz, akinek tiszta a feje.

KIZÁRÓLAG a személyiségében különbözik több tucatból.

2023. júl. 6. 09:13
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Félreérted! A nők csak a férfiak 20%hoz éreznek szexuális vonzalmat! Illetve a szexuális aktusoknál is a férfiak 20%a kapja meg a 80%át az ösdzes szexnek. Így érthető?
2023. júl. 7. 06:45
 10/22 anonim ***** válasza:
49%

Ha így is lenne (de nincsen), az akkor is a férfiakról állítana ki szegénységi bizonyítványt, hogy csak minden 5. vonzó közülük.

A realitás azonban az, ha kimész az utcára (ez fontos kritérium!) olyan lányokat látsz sokszor előnytelen külsejű férfiak mellett, hogy még én is nèha megkérdezném tőlük, hogy “fogva tart, nővérem?”

Bárhol bárkit meghallgatsz, hogy él ő vagy az ismerősei, sokkal több olyan valódi sztorival fogsz szembesülni, hogy:

- feleség ápolja a rokkant férjét

- feleség eltartja az alkoholista, semmirekellő urát

- fiatal lánynak a kinézetre hozzá nem passzoló fiú tudott normálisan udvarolni

És még sorolhatnám. A nők kollektíve társadalmi szinten is többet nyelnek, mint a férfiak, akik közül soknak az a problémája, hogy ha 5 kilót felszed a felesége, nem fogja már szeretni és kidobja…

2023. júl. 7. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!