Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jön ki az incel matek, miszerint csak a férfiak felső 20%-a jut nőhöz, az utcán szétnézve mégsem látni ezt?
"Ha így is lenne (de nincsen), az akkor is a férfiakról állítana ki szegénységi bizonyítványt, hogy csak minden 5. vonzó közülük."
Nézd, arról, hogy ki milyen magas nem tehet, arról, hogy ki lesz "jóképű" megint nem tehetsz, szem színről, egyéb apró rendellenességekről nem is szólva pl.gerincferdüléstől a sántaságig sok minden lehet, ami lerombolja az összképet.
Tehát a nőknek a magas, jó kiállású, jó képű, izmos, jól öltözött, viszonylag fiatal férfiak jönnek be. Ez az a bizonyos 20%.
12 hát én sajnos tobb incel fórumon megfordultam és ott azért bőven vannak srácok akik nem járnak ki vagy nagyon minimálisat. Ha dolgoznak akkor oda elmennek, de sokszor pl raktárba kb csak férfiak közé, onnan pedig általában haza mennek. Mindezt ha tudják akkor kocsival, vagy ha nem akkor busszal de azt is este munkaidő után majdnem üres buszon pl. Sokuk homeofficeban melózik pl informatikusok, utána nem mennek ki. Boltba se feltétlen járnak el, az ételt rendelik ma ez gyakorlatilag teljesen megoldható. A tapasztalatok pedig abból az iszonyatos mennyiségű blackpill videóból jönnek ami a Youtubeon pl elérhető. WheatWaffles, Tails, Nero Angelo, DBDR stb.
Nincs véleményem arról ha valaki így él, de a hétköznapi életről így nem lehet megállapítani dolgokat, ez nem tapasztalat. Alig kapnak valamit a világból pl egy taxisofőrhoz,Ubereshez, etelfutarhoz, értékesítőhoz képest, akik egész nap emberekkel kerülnek valódi interakcióba.
"olyan lányokat látsz sokszor előnytelen külsejű férfiak mellett"
Szerintem itt az a probléma, hogy nem tudjátok mi az-az előnytelen külső. Én előnytelen külsejű embert alig látok az utcán, nemhogy párral sétálva.
Szerintem Európában a társadalom 10% él egyedül, a többinek van partnere.
Bármilyen tudományos statisztika hiányában, pusztán tippre írom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!