Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy jön ki az incel matek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jön ki az incel matek, miszerint csak a férfiak felső 20%-a jut nőhöz, az utcán szétnézve mégsem látni ezt?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos, vagy jóval az alatti férfiaknak van barátnője, felesége.

2023. júl. 5. 17:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ha így is lenne (de nincsen), az akkor is a férfiakról állítana ki szegénységi bizonyítványt, hogy csak minden 5. vonzó közülük."

Nézd, arról, hogy ki milyen magas nem tehet, arról, hogy ki lesz "jóképű" megint nem tehetsz, szem színről, egyéb apró rendellenességekről nem is szólva pl.gerincferdüléstől a sántaságig sok minden lehet, ami lerombolja az összképet.

Tehát a nőknek a magas, jó kiállású, jó képű, izmos, jól öltözött, viszonylag fiatal férfiak jönnek be. Ez az a bizonyos 20%.

2023. júl. 7. 07:47
 12/22 anonim ***** válasza:
25%
Amitől amúgy hülyét szoktam kapni, mikor valaki bejön ezzel a "A realitás azonban az" meg "ha kimégy az utcára" dumával. Mégis! Szerintetek a mi tapasztalatunk honnan jön ti szerencsétlenek? 😂 Ha mindenkinek jutna párkapcsolat a "realitásban az utcán stb." akkor úgy nem létezne az a rengeteg incel, aki létezik.
2023. júl. 7. 07:59
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

12 hát én sajnos tobb incel fórumon megfordultam és ott azért bőven vannak srácok akik nem járnak ki vagy nagyon minimálisat. Ha dolgoznak akkor oda elmennek, de sokszor pl raktárba kb csak férfiak közé, onnan pedig általában haza mennek. Mindezt ha tudják akkor kocsival, vagy ha nem akkor busszal de azt is este munkaidő után majdnem üres buszon pl. Sokuk homeofficeban melózik pl informatikusok, utána nem mennek ki. Boltba se feltétlen járnak el, az ételt rendelik ma ez gyakorlatilag teljesen megoldható. A tapasztalatok pedig abból az iszonyatos mennyiségű blackpill videóból jönnek ami a Youtubeon pl elérhető. WheatWaffles, Tails, Nero Angelo, DBDR stb.

Nincs véleményem arról ha valaki így él, de a hétköznapi életről így nem lehet megállapítani dolgokat, ez nem tapasztalat. Alig kapnak valamit a világból pl egy taxisofőrhoz,Ubereshez, etelfutarhoz, értékesítőhoz képest, akik egész nap emberekkel kerülnek valódi interakcióba.

2023. júl. 7. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Szia Igen azt a méltán híres Okcupid statisztikát rengetegen bírálták . Sokan azt állítják hogy csak egy bizonyos nő csoportra koncentrál ( valóban , nekem sem az intelligencia jut eszembe a datingappokat használókról) és ez a nem húzható rá a többi nőre. 18f incel.
2023. júl. 7. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
48%
13! Ez úgy ostobaság, ahogy van! Az incelek túlnyomó többsége teljesen átlagos életet él! Nem egy van közülünk, aki pont emberekkel foglalkozik.
2023. júl. 7. 22:29
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

"olyan lányokat látsz sokszor előnytelen külsejű férfiak mellett"

Szerintem itt az a probléma, hogy nem tudjátok mi az-az előnytelen külső. Én előnytelen külsejű embert alig látok az utcán, nemhogy párral sétálva.

2023. júl. 8. 02:42
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
16! Na igen, ez is érdekes, én se látok tömegesen ilyesmit. Kiket látsz párral 15-30 közötti magas, kigyúrt, jóképű mondjuk ki alfahímeket, azon kívül szinte senkit, oké vannak ilyen idősebb családok, ahol persze ronda a fickó, de nem tudhatod korábban nem volt e ő is pont ilyen. a "rondas nyominger fiatal férfiak" azok "furcsa módon" mindig maguk vannak, nahát!
2023. júl. 8. 05:20
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
17es nem tudom pesti vagy-e, de ajánlanék neked egy sétát mondjuk a Váci utcai Burger Kingtől vagy a Március 15-e tértől kiindulva mondjuk a Kecskeméti utca végéig. Vannak nagyon extra srácok persze, de ezért az összkép enyhén szólva is összetettebb ennél...
2023. júl. 8. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem Európában a társadalom 10% él egyedül, a többinek van partnere.

Bármilyen tudományos statisztika hiányában, pusztán tippre írom ezt.

2023. júl. 8. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
18! Jaj ne kezdjük már ezt az "ajánlanék egy sétát" szöveget, ne kezdjük már. Mondom, én a való életet nézem, pont abból mondom ezt. A baj az, hogy szerintem te "előnytelen külsejűnek" a mondjuk 6-8/10-es srácokat tartod, -pláne ha nő vagy, náluk nagyon nagy torzulás van ilyen téren- miközben az igazi "alját" tehát kb. a felét a férfiaknak, meg nem is veszed észre. Mert én meg ezt tapasztalom, hogy már 10Kg plusztól egy jól kinéző kigyúrt, jó arcú srác is rögtön az "elmegy" kategóriába zuhan, aki meg valóban ronda az meg úgy felejtős ahogy van.
2023. júl. 8. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!