Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehet a férfiak felső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet a férfiak felső 15 - 20 százalékába tartozni?

Figyelt kérdés

Tényleg a tipikus jó pasikra gondolom, akik nagyon férfiasan sportosak magasak, nagyon nagy sárm van bennük, tényleg jól néznek ki, határozott magabiztosak és még intelligensek is.

Az ilyen férfiak után tényleg fullos nők is mennek? Könnyen szereznek csinos barátnőt maguknak? Sok nő van oda értük? Ha a kapcsolatban vannak sok kísértés éri őket? Ha valami nem jó nekik a kapcsolatban könnyen kilépnek mert könnyen jön másik?

2024. júl. 12. 13:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem mind egyformák. Kedvesebbek, mint a csúfak.
2024. júl. 12. 14:59
 12/31 anonim ***** válasza:
50%
Ide tartozom. Igen, jonnek a fullos nők, de akármilyen jo vagy, a kezdemenyezes nalad van. Ettol tartanak többek között ferfiasnak. Valóban sok kisertes er a kapcsolat alatt is. Kilepni meg egyaltalan nem könnyű, ha az ember partnerkent kezeli a masikat, ennek semmi koze a felso 15%hoz
2024. júl. 12. 15:14
 13/31 anonim ***** válasza:
31%

12; csak vágyálmaidban tartozol oda. Te sem érted, mi is valójában a felső réteg; csak oda vágysz tartozni, de hiányoznak belőled dolgok, hogy oda tartozhass...

Erre utaltam már korábban!

2024. júl. 12. 15:20
 14/31 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenben olyan hű de toppon lenniük. Elég ha nagyon jól néznek ki, a többiben pedig megütik az átlagot. Pontosan ilyen nekik.

[link]

2024. júl. 12. 15:23
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

Gyerekek! Miért foglalkozik itt majdnem mindenki mások életével, a gazdagokéval, a csórókéval, a sármosakkal, a rondákkal??? Nekem annyira tragikomikus, hogy a 21. század magánélete gyakorlatilag mások életében való turkálás, irigység és panaszkodás.

Itt mindent a külsőség jelent? Kiégés? Nem ismerős fogalom? Hogy jó lehet-e a felső 10% tagja lenni? Én a saját életemben baromira jól érzem magam, sosem unatkozom, vannak céljaim még 50 évesen is. Nem vagyok milliárdos, nem vagyok modell férfi, de mégis mindig voltak kapcsolataim, jelenleg van családom, házam, autóm, munkahelyem. Nem vagyok kiégve, tudom mit jelent 100Ft, tudom milyen a taj paraszt ember aki könyököl, tapos. Pont ezért sokkal jobban tisztelem az emberi jóindulatot és tisztaságot. Ezek lennének az értékek, nem pedig hogy évente 150 nővel dugjak, meg menőzzek a rommá unt 80 milliós autómmal, ami valójában csak színpadi kellék.

Sok-sok millió ember tragédiája az, hogy céltalan az életük, az aktuális trendek után futnak, valódi érték meg nincs sehol az életükben. Szex, szórakozás, külsőségek. Hatalmas életcélok! :)

2024. júl. 12. 15:40
 16/31 anonim ***** válasza:
24%
Ti jobban bele vagytok bzulva ezekbe a "magas státuszú férfiakba" mint a nők:D. Ez a tag is amelyik fejből tudja hogy a haverja "első randijain rendszerint van szex", kis creepy stalker gyerek. Mint egy csapat latens olyanok vagytok.
2024. júl. 12. 16:49
 17/31 anonim ***** válasza:
Ez a legjobb kifogásod? Attól hogy fiatalok még ugyanúgy müködik a vonzalom mint a felnőtteknél. Persze, ha egy nő betölti a 20-at akkor csak a belső számít neki. Mi csak számonkérjük a nők hazúgságait, és hogy tagadnak. A bizonyíték magáért beszél. A videóban ki a creepy? A lányok.
2024. júl. 12. 16:55
 18/31 anonim ***** válasza:
24%
Kronikusan online függők vagytok, kb szenvedélybetegek.
2024. júl. 12. 17:21
 19/31 anonim ***** válasza:
70%

"Kronikusan online függők vagytok, kb szenvedélybetegek."

Mondja ezt az aki itt gyakorizik...

2024. júl. 12. 17:25
 20/31 anonim ***** válasza:
58%
#13 Akkor mondj már példát, neked ki a felső 10%...Unalmas,hogy csak beszólogatás meg utalgatás megy nulla konkrétum nélkül.
2024. júl. 12. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!