Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan nem akarok már vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem akarok már vele beszélni,és hogy rá untam?

Figyelt kérdés

Tipik az a srác,aki felvág mindennel.

Hogy neki volt egy motorbalesete,majdnem meghalt,hogy ő dolgozott és sulizott egyszerre(én csak dolgozok jelenleg,de konkrétan azt éreztem,hogy ő feljebb van ,mint én,bár ez írásban nem igazán úgy jön át..)kicsit fenthordja az orrát,és olyat szól hogy mindig ő szakított egy kapcsolatban,mert megunta a másikat vagy már nem volt szerelmes

Itt ment el a kedvem teljesen a chateléstől 🤣

Jogosan?

2024. júl. 12. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan.

Vannak esetek amikor valakinek visszataszító a személyisége számunkra. Az ilyet el kell engedni.

2024. júl. 12. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

“ mindig ő szakított egy kapcsolatban,mert megunta a másikat vagy már nem volt szerelmes”

Na igen, ez a legnagyobb red flag. Ez nyilván hazugság, csak az egoja nem fogadja el, hogy őt is dobták. Vagy ha igaz is, akkor is gáz ilyeneket mondani, hogy “meguntam őket aztán kidobtam”. Jobban jársz, ha offolod.

2024. júl. 12. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze,offold és ennyi.
2024. júl. 12. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a srác egy két lábon járó redflagnek tűnik. Így első olvasásra iszonyat öntelt és feljebbvalónak hiszi magát. Ne hidd, hogy te nem lehetnél abban a helyzetben, mint az exek...megun és dobbant. Ne várd meg ezt, pattintsd le, ennek semmi értelme...mindennek ő lenne a közepe...tipikusan ez a "ki ha én nem?" típus így leírva. Ne fecsérelj több időt rá, jobbat érdemelsz!
2024. júl. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!