Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baj, ha nem akarok barátnőt 31 évesen?
A környezetem azt mondja, hogy "h*lye vagy te", meg "később megbánod" stb stb... Viszont én teljesen jól elvagyok így is, emellett van hobbim: gaming. Úgy vagyok vele, hogy ha nagyon akarok valakit találni, azt később is megtehetem. Ez ekkora baj? Nem vagyunk egyformák, és én ebbe nem látok semmi kivetnivalót.
31/F
Nem baj, mert ugyse lenne....
39F incel
Nem baj.
Van aki 45 felett sem akar társat. Ismerek ilyet.
Nem mindenki társas lény.’
A baj az amikor valakinek van barátnője de nincs rá ideje .
Így teljesen rendben van ahogy te vagy.
Hát persze kérdező, hát persze...
Ha valóban így lenne ezt a kérdést sem írtad volna ki, hiszen te jól elvagy a "gaming"-el, nem igaz? Ez a kategória pedig "társkeresési problémák". Ha te nem keresel tárast problémád sem lehet e téren, nem igaz?
Legalább önmagadnak ne hazudj. Annyira nem akarsz megfelelni mások elvárásainak, amelyek egyébként valójában a te elvárásaid magad felé, hogy inkább kitalálsz ilyen dolgokat.
Amúgy nincs ezzel baj. Te is vágysz egy partnerre, a boldogságra, amit a géming nem tud megadni 100%-ban, csak próbálod magad felé is bizonygatni, hogy "de nekem teljesen jó így".
Szóval ja. 31 évesen keress magad mellé inkább valakit.
"Úgy vagyok vele, hogy ha nagyon akarok valakit találni, azt később is megtehetem."
Szerintem csak ezzel a gondolattal van "baj": nem reális. Férfiként most még időben vagy - egy nőnek már 31 évesen sem könnyű !megfelelőt! találni -, de pár év, és sokkal nehezebb helyzetben leszel. Azt fogod tapasztalni, hogy "mindenki" foglalt, ha találsz kivételt, abból inkább te sem kérsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!