Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjam meg neki,hogy még sem akarok vele ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nagyon messze lakik és ez őt nem riasztja el,el is beszélgetünk tök jól,de úgy érzem nincs értelme.Félek is az egésztől,hogy ez a későbbiekben hogy alakulna.Nem mutattam ennek jelét és ő szerintem meg akar ismerni,hisz már tervez jönni,de meggondoltam magam,hogy kéne ezt leközölnöm vele?júl. 10. 21:25
1/6 anonim válasza:
Minek ez az egész, csak tűnj el, mint a többi nőtársad...hidd el, érteni fogja. F
2/6 anonim válasza:
Csak írd meg hogy nem erre gondoltál, az a lényeg hogy semmiképp ne hagyd válaszok nélkül a semmiben,hosszú távon nem túl jó neki, nyilván regényeket fölösleges írnod de ha ezt megfogalmazod és értelmes akkor fel fogja fogni.
3/6 anonim válasza:
Félsz az egésztől, ő már tervez is jönni, meggondoltad magad. Általában mindig a nők döntenek.
Írd össze magadnak, hogy mi szól mellett, mi ellene, mi az akadály, hogyan lehetne ezen változtatni, egyáltalán szeretnétek-e ezt?
Kérdéses az egész: ha befékezel, lehet, hogy valami jót elszalasztasz. Ha viszont folytatjátok, akkor is benne lehet a pakliban, hogy a személyes találkozó más milyenként alakul, mint a szóbeli/telós beszélgetések.
4/6 anonim válasza:
Írd meg neki őszintén, hogy meggondoltad magad. Minél elöbb, ne hitegesd semmivel.
6/6 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy alakul helyben valakivel valami, de nem szeretnél erről többet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!