Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedj fel egy nőt? Csajozni akarok, időszerű lenne már egy jó nővel ismerkedni
Először szerezz legalább egy jó barátot pl.
Nem bulikban kéne csajozni, táncolni, szórakozni járnak oda és nem szexelni tapasztalatlan fiúcskákkal.
Mert ugye bulikba csak tapasztalt, csini nők és tapasztalatlan fiúcskák járnak?
Oda nem jár kedves, szolid csaj soha, ugye?
Ne bonyolult, tényleg csak annyi a titok, hogy egy hét alatt odamész 50-100 csajhoz. Sajnos mindenkire jó methódus nem létezik, de ha elégszer kezdeményezel, rájössz mi az ami jól működik neked, bár egy két rész ugyanaz mindenkinél:
Figyelemfelkeltés(ez főképp a lányok feladata, de ha teljesen láthatatlan vagy, egy kicsit sajátosabb öltözködés, mint a poló+farmer segíthet, új hajstílus, edzőterem)
Utána jön a kezdeményezés, ezt neked kell csinálnod, én elég hamar randira viszem a dolgot, ami nekem egész jól működik.
Rövid flört, itt sincs 100% formula, rá kell érezni. Egy két betanult vicc sokat segíthet.
Majd elérhetőség. Itt is fő a lazaság, én telefonszámra szoktam rámenni, mert instat nem nagyon nézek, facebook pedig semmilyen. Aztán még aznap felhívni és egyeztetni mikor, hol randi.
Hidegre ismerkedni nem egyszerű, de tényleg csak a számokon múlik, és viselni kell a nemet, főképp, hogy sokszor az elutasításnak más oka van, mint te. Ismerősök ismerősei is jó ismerkedés, baráti körök ügyesek ám abban, hogy összehozzanak egy párt.
Itt sokszor az a nehéz, hogy kettesben beszélgess vele, mert akkor fog őszintén igent, vagy nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!