Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedj fel egy nőt? Csajozni akarok, időszerű lenne már egy jó nővel ismerkedni
Figyelt kérdés
Csajozást illetően tudtok pár tanácsot mondani, hogyan kell csajozni?2023. dec. 27. 10:06
11/25 A kérdező kommentje:
100 csaj az nem túl sok?
Mi van, akkor, ha nekem tetcenek a rendőr nők?? :)
Múltkor láttam egyet olyan szép volt, kár, hogy nem kedvezményeztem...
2023. dec. 27. 11:06
12/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk kipróbálhatom, hátha összejön a baszás :)
Bocsánat, de a férfiaknak csak ez számít... Baszás= jó érzéskeltés , megnyugvás.
Lányoknál nem tudom micsoda...
Valaki tudja?
2023. dec. 27. 11:26
13/25 anonim válasza:
Rendőrcsaj meglincsel ha rányomulsz, hagyd.
14/25 A kérdező kommentje:
Ja-- Megbilincsel és szájbaszexuál....
Nem rossz élmény :)
2023. dec. 27. 12:21
15/25 A kérdező kommentje:
Ja.. jól beszélsz....Az internetes társkeresés egy pocsék dolog...
2023. dec. 27. 12:50
16/25 A kérdező kommentje:
Te voltál már ilyen oldalon?
Hogy kezdtétek?
2023. dec. 27. 12:51
17/25 A kérdező kommentje:
Na nincsennek itt kaszanovák? Lányok??
2023. dec. 27. 13:59
18/25 anonim válasza:
Hogyan szedjek fel egy nőt? Már ez a megfogalmazás is sejteti, hogy komoly nőt te nem fogsz találni, csak szexpartnert, arra meg ott vannak ezek a szex oldalak.
19/25 A kérdező kommentje:
szájbaszexuál
2023. dec. 28. 12:40
20/25 anonim válasza:
Én is azt nézem, amilyen stílusban ír itt a kérdező, nem csoda hogy nem kapkodnak érte a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!