Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nagyon magas nőknek (190+)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon magas nőknek (190+) mennyire nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Ők is hajszolják a náluk magasabb pasikat, vagy beérik alacsonyabbal? A férfiak mennyire szeretik a náluk magasabb nőket?

2024. júl. 11. 13:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Én 185 cm vagyok. Simán ismerkednék alacsonyabb pasikkal is, de azt vettem észre, hogy őket zavarja a magasságom.
2024. júl. 11. 14:28
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

A legtöbb férfit zavarja, ha a nő magasabb - pl engem is...

Igaz, én 185 vagyok, szal megszoktam, hogy a legtöbb lánynál magasabb vagyok.

2024. júl. 11. 14:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már magasabb párom, ez általában a nőket szokta zavarni (ebben az esetben őt nem, engem sem). Szerintem többnyire rajtuk múlik, mennyire nehezítik meg maguknak.

Nem eget rengető különbség volt amúgy, 178 vs 184.

2024. júl. 11. 14:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Én kb 190 vagyok, és örömmel ismerkednék akár magasabb nőkkel is, engem nem zavarna, ha magasabb
2024. júl. 11. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Engem nem zavar ha magassabb nálam a nő, őket inkább zavarja hogy "mit szólnak majd mások".
2024. júl. 11. 14:57
 6/15 anonim ***** válasza:
173 vagyok, és a legmagasabb barátnőm 175 volt. Ha még magasabb cipőt is vett fel, akkor úgy éreztem, mintha kisfiú lennék és anyámmal sétálnék kézenfogva. Kellemetlen volt, pedig kedves lány volt, és ő nem bánta, csak én vagyok komplexusos.
2024. júl. 11. 20:31
 7/15 anonim ***** válasza:
36%

A nők nevetségesek. 150-160 közötti nők is 190 centi feletti pasikkal akarnak randizni, járni, kapcsolatban lenni.

Manapság már az 180 centi is alacsony a szemükben.

Aztán csodálkoznak a "magas" lányok hogy nem marad számukra pár centivel magasabb pasi, mivel azok mind ilyen 150 centis nőkkel vannak.

Vicc az egész.

38F incel

2024. júl. 12. 07:50
 8/15 anonim ***** válasza:

7.

Ez pontosan így van.

A társkereső okdalak teli vannak ilyennel.

Aztán kimész az utcára, és döbbenten látod, hogy egész más a helyzet.

Nagyon sok az egyforma magasságú pár, de már az sem ritka, hogy a lány a magasabb.

Akkor miről beszélünk ?

Tényleg borzasztó, hogy milyen követelmények vannak a netes társkeresésben.

A neten 185 centis férfit akar, a valóságban meg őrülne ha egyálltalán szóba állna vele valaki.

2024. júl. 12. 23:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Náluk is magasabb férfiként sok esetben udvaroltam Nekik. Kb. Sosem fogadták kb. , így arra következtetek, hogy nem túl nehéz a társkeresésük. :D 36 F Béta
2024. júl. 12. 23:56
 10/15 anonim ***** válasza:

1-es!

Engem pl szingli pasiként egyátalán nem zavarna a magasságod.

Ha van kedved,rám írhatsz privátban!

Szívesen fogadnám az üzidet.

2024. júl. 15. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!