Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nehezebb helyzetben vannak ismerkedés terén mert jobban meg kell felelniük a nőknek?
Valahogy egy férfinak jobban meg kell fenelnie mert egy nő nem baj ha önbizalomhiányos akkor cuki, nem baj ha nincs autója, nem baj ha picit duci az sem baj sokszor ha szüleinél lakik stb...
Egy férfinél szinte minden redflag
Soha nem jutott eszembe,h nekem meg kéne felelni bármilyen nőnek, magamat adom,azt csá, ha tetszik tetszik,ha nem nem.
Nem hiszem,h egy nőnek bejönne az,ha valaki mindenáron meg akar felelni neki,vagy folyamatosan azon agyal,h jaj ez most red flag lesz e nála vagy sem. A nők nem egyformák,van akinek ez jön be, másnak meg más, mindenkinek csak azt kell megtalálnia,aki pont az ő hülyeségére vevő,azt ennyi.
Ha egy nőnek nem kellesz úgy ahogy vagy, csak bizonyos feltételek mellett ,akkor ha 200%át is teljesíted a vélt vagy valós elvárásoknak,akkor se fogsz neki valójában kelleni, max ideig-óráig ellesz veled,aztán választ valaki mást,akibe szerelmes,aki adott esetben a felét se üti meg az általad képzelt mércének.
tény és való ha egy nő túlsúly az duci
ha egy pasi akkor az kövér disznó
ha egy nő él otthon az logikus és racionális
ha egy pasi az mama hoteles óriás csecsemő
van kettős mérce igen de nem lehet ezen változtatni ezt kell elfogadni és telibe sz@rni mert nem lehet rajta változtatni és ezért nem keresek már barátnőt mert meguntam.
Néha nézz be a szépség kategóriába, 7-es, ahol vékony lányok néha feltöltenek képeket, és a legtöbb pasi leszólja őket. Sokszor a nők is, mert ebben nőttünk fel.
Elmentem ezt a kérdést, és ha látok ilyet, elküldöm neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!