Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes folytatni a beszélgeté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes folytatni a beszélgetést,vagy élőben sem lesz ez másabb?

Figyelt kérdés

Megismert 4 napja társkeresőn egy srácot akivel rengeteget beszéltünk.Sok a közös,jól kijovunk,hanguziket is küldtünk egymásnak,hasonló a humorunk is,viszont úgy érzem ,mintha néha néha iszonyat cinikus lenne és idegesít,hogy azt írja hogy nála őszintébb embert nem találok,amikor olyan tema kerül fel.Aztan jöttek ki ellentétek is rendesen.Teljesen más az ahogyan az életet látjuk.Ő teljesen szög egyenesen mindent,mindent megtervezve,logikazva,én pedig spontán,nyitott ember vagyok.

Persze, kompromisszum,oké

De egy egy megjegyzésevel fel tud idegesíteni,meg ha van egy téma,amiről írok ha nem tetszik neki,nem akar konfliktust inkább témát vált,vagy nem is reagál rá.

Jól néz ki,aranyos amúgy,és vannak közös dolgok,de sok az ellenszenv is,és messze lakik tőlem.

Nem sokára találkozunk,de nem tudom van-e értelme.

Nyilván közbe szól az is,hogy az életem emellett elég stresszes,és lehet én sem úgy reagálok egyes dolgokra ahogy kellene,vagy nem úgy jön át és egyből támadásnak veszem,mert gyakran így érzem.

Nem tudom adjak-e egy esélyt a talinak,feleslegesen ne jöjjön annyit.

Vegyesek az érzések de főleg azért,mert maga az életem is jelenleg egy káosz..

júl. 10. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

"Jól néz ki,aranyos amúgy,és vannak közös dolgok,de sok az ellenszenv is,és messze lakik tőlem."

Nincs értelme.

júl. 10. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Nincs. Úgyse fogtok jól kijönni soha mert te pattansz mindenre ő meg inkább hideg fejjel kezeli, vagy inkább tudomást se venne arról, hogy mit dumálsz. Nem illettek össze, fölösleges találkozni és beszélgetni is vele online térben.
júl. 10. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éve csetelek egy sráccal, még soha nem láttuk egymást, de napi szinten írunk, (hogy minek, az most mindegy, munkakapcsolatból kezdödött) de még soha nem éreztem ezeket a negatívumokat, amiket te 4 nap után. Söt, azt érzem, hogy fantasztikusan megértjük egymást. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ha már az eleje is ilyen, akkor semmi értelme egy találkozásnak. Csak olyan dolgokkal foglalkozzál szabad akaratodból, ami örömet okoz, ami elöre visz, ami nyugalmat áraszt a káoszos életedbe. Ez a srác egyértelmüen nem ilyen.
júl. 10. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:

De valtozo.

Most pl tok nyugalmas,lehet talán én miattam van az,hogy ja rossz a kedvem egyből mindent borusan látok meg azt is ahogy ír stb..

Nem tudom,nehéz meghatarozni

júl. 10. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Istenem szakadj már le róla! Nem passzoltok és még messze is él! Úgyis szakítás lenne a vége, de lehet előtte hűtlenség. Ennyire kapcsolatfüggő, mazochista, törlőrongy vagy, vagy mi a franc bajod van? Hogyan lehet ennyire lenn a léc, hogy megelégedsz a szar ismerkedéssel, kapcsolattal? Szánalmas vagy!
júl. 10. 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Jól van akkor segíts mit írjak neki?mert eddig semmi jelét nem mutattam annak hogy ezt érzem,és ő szeretne találkozni velem.
júl. 10. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is szög egyenes ember vagyok, nem szeretem a spontán dolgokat, inkább a logikus, betonbiztos dolgokat részesítem előnybe, őszinte is vagyok, extrán őszinte, és nálam minden fekete és fehér, nincs köztes.

De ha neked ez nem jön be, akkor eszedbe se jusson összejönni vele, brutálisan sok ellentét és stressz lesz csak köztetek. F

júl. 10. 21:24
 8/9 anonim válasza:
Írd meg neki őszintén azokat a dolgokat amik zavarnak, aztán hátha reagál rá valamit. Viszont ha azt is figyelmen kívül hagyja akkor meg egyértelműen teljesen konfliktus kerülő amivel ebben az esetben nem sok mindent tudsz kezdeni.
júl. 10. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag ha még nem is láttad de már ellenszenv, támadás érzése jut eszedbe róla nincs minek találkozni.

Ha a hangulatod irányít egy idegennel való kommunikációban az nem egy pozitív dolog, ezen kicsit még dolgoznod kell. De ha ezzel még vitát is tudtok szítani egymás közt akkor pláne felesleges erőltetni.

Le kell zárni éretten, köszi az ismerkedést de nem elég szimpatikus.

júl. 11. 01:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!