Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni a beszélgetést,vagy élőben sem lesz ez másabb?
Megismert 4 napja társkeresőn egy srácot akivel rengeteget beszéltünk.Sok a közös,jól kijovunk,hanguziket is küldtünk egymásnak,hasonló a humorunk is,viszont úgy érzem ,mintha néha néha iszonyat cinikus lenne és idegesít,hogy azt írja hogy nála őszintébb embert nem találok,amikor olyan tema kerül fel.Aztan jöttek ki ellentétek is rendesen.Teljesen más az ahogyan az életet látjuk.Ő teljesen szög egyenesen mindent,mindent megtervezve,logikazva,én pedig spontán,nyitott ember vagyok.
Persze, kompromisszum,oké
De egy egy megjegyzésevel fel tud idegesíteni,meg ha van egy téma,amiről írok ha nem tetszik neki,nem akar konfliktust inkább témát vált,vagy nem is reagál rá.
Jól néz ki,aranyos amúgy,és vannak közös dolgok,de sok az ellenszenv is,és messze lakik tőlem.
Nem sokára találkozunk,de nem tudom van-e értelme.
Nyilván közbe szól az is,hogy az életem emellett elég stresszes,és lehet én sem úgy reagálok egyes dolgokra ahogy kellene,vagy nem úgy jön át és egyből támadásnak veszem,mert gyakran így érzem.
Nem tudom adjak-e egy esélyt a talinak,feleslegesen ne jöjjön annyit.
Vegyesek az érzések de főleg azért,mert maga az életem is jelenleg egy káosz..
"Jól néz ki,aranyos amúgy,és vannak közös dolgok,de sok az ellenszenv is,és messze lakik tőlem."
Nincs értelme.
De valtozo.
Most pl tok nyugalmas,lehet talán én miattam van az,hogy ja rossz a kedvem egyből mindent borusan látok meg azt is ahogy ír stb..
Nem tudom,nehéz meghatarozni
Én is szög egyenes ember vagyok, nem szeretem a spontán dolgokat, inkább a logikus, betonbiztos dolgokat részesítem előnybe, őszinte is vagyok, extrán őszinte, és nálam minden fekete és fehér, nincs köztes.
De ha neked ez nem jön be, akkor eszedbe se jusson összejönni vele, brutálisan sok ellentét és stressz lesz csak köztetek. F
Gyakorlatilag ha még nem is láttad de már ellenszenv, támadás érzése jut eszedbe róla nincs minek találkozni.
Ha a hangulatod irányít egy idegennel való kommunikációban az nem egy pozitív dolog, ezen kicsit még dolgoznod kell. De ha ezzel még vitát is tudtok szítani egymás közt akkor pláne felesleges erőltetni.
Le kell zárni éretten, köszi az ismerkedést de nem elég szimpatikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!