Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nyáron landizni ha az ember kilép a napra és leizzad mint egy ló és bűzlik az izzadtságtól?
Engem meggyőztél Kérdező.
Egyszerűen csak ne randizz ilyen melegben. Kész.
Zuhanyozni kéne és utána dezodort használni a megfelelő helyeken. Én fizikai munkát végzek, igaz van némi klímánk de így is izzadok, mégsem vagyok büdös mikor hazaérek sem.
Hajlatokba dezodort, testen testápoló vagy parfüm. Konkrétan illatos ruhákat veszek le magamról este.
nem érted, hogy semmit nem ér egy zuhanyzás természetesen lefürdök és használok dezodort , de ha leizzadok ami átitatja szinte pólóm és eltelik egy kis idő akkor én is érzem magamon hogy büdös vagyok
olyan nincs, hogy te fizikai munkát végzel leizzadsz és estére illatos a pólód vagy nem érzel szagokat vagy hazudsz
lehet nem ennyire vagy büdös mint én mert mondjuk más ételeket eszel vagy vékonyabb vagy de akkor se lehetsz jó illatú
1. Randizz este, hűvösebb időben.
2. figyelj oda, hogy ne egyél szemetet, sem pedig vegyianyagokkal teli ételt. Ugyanez áll a dohányzás minden formájára és az energiaitalra is (ez utóbbitól lesz igazán orrfacsaró szaga az emberi nedveknek). Igazából ha valamennyi friss gyümölcsöt eszel minden nap, és sok vizet iszol, máris kevésbé koncentráltan maradnak a testedben a szagokat okozó méreganyagok.
3. Mozogj többet, rendszeresen. Közben semmiképp ne használj izzadásgátlót, pont a méregtelenítés a lényeg most. Majd zuhanyzol utána. A hormonjaidnak is jót tesz, azt meg megérzik az emberek, nyilván ez egy pozitív hatású dolog.
Nekem ezek beváltak, egész napos fizikai munka vagy sport után is többször lepődtem meg rajta, amikor lányok konkrétan kérdezték, hogy mitől van ilyen illatom, nem tudják, mi ez, de jól áll. Na ennyit számít az életmód ebben.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!