Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nyáron landizni ha az ember kilép a napra és leizzad mint egy ló és bűzlik az izzadtságtól?
Istenem, nem szoktál beszélgetni emberekkel?
Konkrétan most randizol valakivel? Vagy 40 éves szűz vagy, aki csak úgy most ráparázott egy elképzelt helyzetre?
a méreganyagoktól vagy büdős és nem a melegtől, nem ártana szaunázni, vagy bármilyen más tevékenység amiben a méreganyagoktól megszabadulsz.
A fő ok szerintem ez lenne, egy egészséges test. A tested sikit, hogy bent kosz van, üritsd ki, és nem dezodorral tüntesd el. Tisztitó kúra stb..Tehát mégegyszer a fő gondod ne a randi legyen, hanem az egészséges tested, hm? megy?
Tisztító kúra 😆😆😆.
Fontos az egészség, de detox? Ne bolondozz.
mi az hogy szoktam e beszélgetni emberekkel?? mire gondolsz ezzel ??
nem vagyok 40 éves csak 30 és nem vagyok szűz sem
Ne haragudj, de ha tényleg extra mértékben izzadsz, akkor nyilván meg kell fontolnod, hogy nem 30 fok felett randizol... most erre mit lehet mondani? Ha te azt mondod, hogy akkor is megizzadsz úgy, hogy patakokban folyik rólad a víz, amíg fél perc alatt az autóhoz érsz, akkor erre mégis mit lehet mondani? :D
"nem vagyok nádpálca" - ne ez ellen pl. tudsz tenni. Ha tényleg érdekelne, hogy te mit tehetsz.
Szerintem amit te tudsz kontrollálni, azt tedd meg: helyes étkezés, nem szemetek, sok folyadék, sok edzés, helyes életmód, izzadásgátlók, parfüm. Amin nem tudsz változtatni, azzal kapcsolatban meg dönts, hogy akkor nem kánikulában kezdesz el randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!