Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El tudnád e viselni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnád e viselni, ha a párod büdös, ha jó ember?

Figyelt kérdés
Randizni kezdtunk egy ismerossel. 4 eve ismerem, sosem éreztem rajta izzadsagszagot. Rendes, figyelmes,mindig vinzodtam hozza, megvan a kemia,az osszhang, bar az együttletig meg nem jutottunk el. Nem apolatlan, szerintem ez a testszaga lehet de eddig nem éreztem, lehet ideiglenes? Nem merek rakerdezni. Es nem tudom, hogy a szexben ezt el tudnam e viselni.

2023. júl. 18. 12:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Attól függ (komment)
49 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőmnek eszméletlenül izzadós és nagyon büdös is az izzadsága. Elment vele bőrgyógyászhoz és azóta egy speciális izzadásgátló pumpát kell használnia.

Úgyhogy lehet, hogy ideiglenes, pl. izzad mert nyár van és amúgy semmi gond vele, de neki is lehet valami hasonló problémája.

Szerintem kiábrándító, főleg így a kapcsolat elején, mert amit te is írsz, kellemetlen felhozni a témát.

2023. júl. 18. 12:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát most extrém melegek járnak, izzad mindenki. Azt hogy kinek, hogyan, milyen gyakorisággal sikerül ezt kezelni, az már megint egy másik kérdés.
2023. júl. 18. 12:51
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Ha egyszeri alkalom akkor lehet pont nem zuhanyzot és sokat mozgott.. ha nem jó a test szaga a számodra az jelzés az agyadtól , hogy nem illetek össze .
2023. júl. 18. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem érezted, lehet, egyszeri volt csak, mert mittudomén fokhagymát evett. Ha meg mindig taszít a testszaga, akkor meg hogy van kémia...? Szerintem ha már egy pár vagy valakivel, el lehet ezeket mondani, hogy bocsi, de ha szeretnél valamit, zuhanyozz előbb.
2023. júl. 18. 14:51
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
50 fokban azért eléggé normális dolog izzadni…
2023. júl. 18. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés igen, hogy a mostani nagy melegben találkoztál vele? Ha nem zuhanyzott találkozó előtt, akkor az egész napos izzadságban párolódva valóban hamar szaglik az emberi test. Azért még egy-két próbát megér, hogy ez általános vagy csak egyszeri alkalom volt, ha amúgy meg bejön.
2023. júl. 18. 17:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül, hogy elméleteket gyártanék a miértre: nem, én nem viselném el a testszagot. Egyébként a "megvan a kémia" kifejezés magába foglalja azt is, hogy az ízek, szagok, illatok is vonzóak. Ha ruhában rosszul vagy a szagatól, milyen lesz, ha rádfekszik, rádliheg?
2023. júl. 31. 08:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Az embereknel a szaglas volt az elsodleges mindig ez mar az ős idok ota igy van.. aztan jon a tobbi.
2023. júl. 31. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy izzadosnal nem.lehet mondani, hogy nincs meg a kémia:-D
2023. júl. 31. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Én szeretném végre a páromat natúr érezni de mindig dezodort használ neg parfümöt 😂 Tudom hogy a testszagát is szeretném
2023. dec. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!