Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak párkapcsolati lehetősé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak párkapcsolati lehetőségeit autó hiánya valóban komolyan korlátozza, vagy csak azoknak akik elhiszik hogy ez tényleg korlát?

Figyelt kérdés

2024. júl. 8. 23:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem sose korlátozott.
2024. júl. 8. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy a távolság a kiszemelted és közted, akkor korlátozza. Emellett nyilván vannak nők, akiknek ez elvárás, de szerintem elhanyagolható azoknak a száma, akik csak az autó hiánya miatt mondanának nemet valakire. Én tuti nem utasítanék el egy pasit emiatt ha heteró nő lennék.
2024. júl. 8. 23:27
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

1 havi országbérlet korlátlan utazással: 18900

1 tank benzin (40 liter) átlag 600*40=24000

Szerinted melyik éri meg jobban, ha a kopást, szervízt és egyebeket nem is számoljuk?

Igazából nem vagy bekorlátozva, maximum több időd megy el vele.

2024. júl. 8. 23:32
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Én komolyan nem értem, az ember kell nekik vagy ami a tulajdonában van?
2024. júl. 8. 23:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

3. Vármegyebérlettel is sok szép helyre eljutsz.

Néha nagyobb lúzerségnek érzem a kocsit, beleértve az általános forgalmat (dugókat), a benzint, a szervizt és a kötelezőt.

2024. júl. 8. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

"Néha nagyobb lúzerségnek érzem a kocsit"

Van benne valami, főleg pesten

De vidéken például motorral már egy olyan magasabb szintű élményt kapsz a pénzedért amit legfeljebb a repülés tud felülmúlni

Budapesten meg igazából bármivel mész, egy borzalom az egész utazás

2024. júl. 9. 05:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem volt korlát, eleve nem is tudtam volna hol parkolni, mert belvárosban alig van hely.
2024. júl. 9. 06:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első két paromnak volt autója (vagyis a szüleiknek). Úgy vettem észre, hogy akiknek volt, sokkal lustabbak voltak, nem akartak annyi fele menni, szrni is autóval mentek volna, ha tehették, úgyhogy nekem kifejezetten szempont volt, hogy ne legyen autója a srácnak.

Párommal id így jöttünk össze 3 éve, van jogsija, most tervezünk közösen autót venni…

2024. júl. 9. 06:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nem volt autóm. De feleségemnek mindig is volt.

A többit matekozd ki.

2024. júl. 9. 07:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem várom el az autót. De eddig csak 1 pasimnak nem volt.

29/N

2024. júl. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!