Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban probléma ha valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban probléma ha valakit nem érdekel a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
A szex érdekel, a kapcsolat nem, egyszerűen nem szeretnék valakivel annyit foglalkozni hogy abból legyen valami, összeköltözni pláne nem. Egyébként mentálisan beteg vagyok és évek óta antidepresszánst szedek, bár ez nem tartott vissza attól hogy baráti kapcsolatokat alakítsak ki mondjuk, a munkahelyeimen is szeretnek rendszerint. Mindig is magamnak való voltam, családtagjaimmal is ritkán, leginkább azért hogy ne érezzék rosszul magukat hogy én nem gondolok rájuk, pár hetente írok. Én olyan vagyok hogy ha nem interaktálok senkivel napokig akkor is tök jól elvagyok. Közeledem a 24-hez, tini is inkább maszturbáltam 23f.
ápr. 1. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha neked nincs hiányérzeted...

Én meg mindennél jobban szeretnék kapcsolatot, de engem senki sem akar, így folyton kínoz a magány , a vágyakozás meg a hiányfájdalom.

Ez sokkal rosszabb

ápr. 1. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Az érzelmi világod az átlagnál lényegesen sivárabb. Ebben csak az a jó, hogy nem tudnak megbántani sem, viszont egy csemegeuborka lelki világát élni nem lehet túl izgalmas. A pszichológus mit mond erre?
ápr. 2. 00:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz nem járok csak pszichiáterhez, tizenévesen mondta a pszichológus akinél voltam hogy így meg úgy tárgyiasítom az embereket, bár pszichopata nem vagyok mert az egészséges szorongásom megvan.
ápr. 2. 00:21
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Ez maximum neked lehet problèma , esetleg abban az esetben, ha idővel mégis vágyni fogsz rá idősebb korodban, de már nem fogsz normális párt találni, mert a korodbeliek, akik talán passzolnának is hozzád, akkorra nagyrészt foglaltak lesznek. Így sokkal nehezebb lesz a társkeresés.

Ettől eltekintve ez a te magánéleted, normális embert nem érdekel van e barátnőd/ felesèged, kölykeid, vagy nincsenek, mert mindenki éli a maga életét.

ápr. 2. 00:41
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

A párkapcsolat az emberek közt egy megszokott trend. Sokan azt gondolják hogy ez az élet értelme, pedig nagy buktatók vannak benne.

Szóval Kérdező, tök normális ha nem érdekel téged a párkapcsolat.

ápr. 2. 01:26
 6/6 anonim válasza:
63%
Ezzel nincs semmi baj.
ápr. 2. 01:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!