Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel összejött egy randi, és utána megbeszéltük egy következőt de az már nem lett megtartva, hirtelen eltűnt és meg sem nézi amit írtam, hogy érdeklődtem felőle minden oké e vele. Előtte való napokon írta, hogy hiányzom, meg hogy csak én vagyok neki és reméli leszek is a barátnője, de 48 órája nem keres és teljesen összetörtem,nem értem mi történt, semmi indoklás
júl. 8. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudsz róla?

Nem lehet, hogy az életvitele, munkája stb. ezt is a lehetőségek közé csapja?

júl. 8. 19:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Randin volt csók, ölelés, éreztem, hogy ő is szeretne velem lenni, és kérdezte látok e közös jövőt és mondtam hogy igen, összevissza puszilgatott meg ölelt és én annyira boldog voltam. Meg mondta elvinne engem is a nyaralására a barátaival vett nekem 2 csokit
júl. 8. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Link alak, több lánnyal randizik. Most valamelyiknél lehorgonyzott.

Soha nem szabad elsőre beleélned magad, bármit is mond.

Minél inkább fogadkozik, ömleng, annál inkább kilóg a lóláb.

júl. 8. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

"Előtte való napokon írta, hogy hiányzom, meg hogy csak én vagyok neki" - Red flag!

Aki ilyesmikkel jön elő annak nem csak te vagy.

júl. 8. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán valamiért meggondolta magát. Talán mégis volt más is és inkább őt választotta. Talán tönkre ment minden létező eszköze amivel tudna írni neked. Talán történt vele valami szörnyűség ami miatt nem tud írni.

Ezer+1 oka lehet, de 2 nap amúgy annyira még nem sok idő. Ha 1 hét után se jelentkezik, akkor kezdheted elengedni.

júl. 8. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
random pasi, csak begyűjtötte a like-ot, talán nős, és elég neki ilyen futó élmény,
júl. 8. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
3%
A csokit nem szabadott volna elfogadnod...ráadásul kettőt! Ebből levonta, hogy hamar elfogsz hízni, ha kezd veled komolyabban és inkább leléptt idő elött.
júl. 8. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
lehet megtudta, hogy evek ota a gyakori rabja vagy
júl. 8. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

"hiányzom, meg hogy csak én vagyok neki"

Ezt minek kell hangsúlyozgatni?

Ha meg hangsúlyozgatja, akkor nem úgy is kéne viselkedni?

A tettek meg a szavak nincsenek összhangba.

júl. 8. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy mi van, de mostanában egyre több ilyen történet van. Ez pedig azt mutatja, hogy óvatosan kell kezelni az ilyeneket. Mintha direkt erre mennének, hogy jól beetetnek, aztán meg eltűnnek, mintha nem is léteztek volna soha...
júl. 9. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!