Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon ki vagytok éhezve elmennétek egy randira egy olyan lánnyal aki nem az esetetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek tetszek viszont ő nekem nem. Nem mondanám csúnyának olyan 5/10.Ti bele mennétek?
26/f
júl. 8. 17:26
11/14 anonim válasza:
Ha a randizásra vagy kiéhezve, akkor menj randizni!
Ha csak dugni akarsz, és a csaj csak eszköz, akkor ezt mondd meg neki, ne randikázz... és ha benne van, akkor dugjatok.. ne legyél s--ggfej.
12/14 anonim válasza:
Miért, a randi végső soron nem a dugásra megy ki?
13/14 anonim válasza:
Ha ápolt a csaj, akkor igen. Persze azért elmondanám neki, hogy nem komoly párkapcsolatra kell. Megérdemel ennyit, hogy tisztán lásson. Amúgy lehet hogy sokkal odaadóbb, mint a csinos lányok és jobb lesz vele a szex.
14/14 anonim válasza:
Láttam már csúnya lányt, akinek 10/10-es teste volt... Nem hajtottam rá, nem tudtam elvonatkoztatni az arcától, megbántani pedig nem akartam azzal, hogy "csak szexre kellenél".
Tudom, van, aki megmondja ezt így, végül is azzal nem áltat senkit, nem lebegtet érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!