Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi társaim ti is így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim ti is így vagytok ezzel, hogy ha pl. kiültök a Deák térre és nézitek a körülöttetek elmenő nőket akkor egy órában max. egy olyan nőt láttok akivel elmennétek egy éjszakára vagy kapcsolatot akarnátok tőle?

Figyelt kérdés
Borzalom a mai nők számomra.... Itt lóg ott lóg, nagy fej csúnya haj stb. Lehet én vagyok válogatós de 100 nőből max 1.
2020. júl. 15. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Én nő vagyok, de napokat ülhetnék ott. Nem vagy válogatós, sőt..
2020. júl. 15. 16:25
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Hat te tökéletes vagy?
2020. júl. 15. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Én tíz hónapja ülök a net előtt nézegetni a férfiakat. Borzalom. Itt lóg, ott lóg, és szerencsére még a szagok át sem jönnek. Mosatlan haj, büdös száj, rothadó fogak, ezek már személyes tapasztalatok.

Rámír egy pasi, jaj de jó, még tetszik is arcra, nagyon minimálisan pocak van, jó, mondom oké ez még belefér, olyan 45 körül, erre kiderül hogy egy tízessel fiatalabb. 35 éves, de már úszógumit növesztett. Szuper.

1000 ből egy aki úgy ahogy szalonképes.

Pedig tényleg nem válogatok.

2020. júl. 15. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Te a férfinem szégyene vagy kérdező, ha ennyire válogatsz...
2020. júl. 15. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Tehát nincs jobb dolgod, mint a Deák téren ücsörögni és másokat kritizálni, kedves kérdező? Te biztos egy Adonisz lehetsz, hogy így van merszed másokról nyilatkozni, bár, hogy épeszű nőnek nem kellenél az biztos amilyen felszínes vagy.
2020. júl. 15. 18:34
 6/13 A kérdező kommentje:
4. Inkább leszek a férfiak szégyene, te meg akkor jó szórakozást a malacokkal
2020. júl. 15. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Tarskereson megismertem 4 csajt es randiztunk is!

A kepek alapjan nagyon jol neztek ki de szemelyesen nagy csalodas volt!

2020. júl. 15. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Es eleinte meg ezek is bekepzeltek voltak! De mire? Mikor hirtelen megkoszontem a talslkozot es elkoszontem meg lefeheredtek. Legalabb ha kedvesek lettek volna..,
2020. júl. 15. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én azért látok jó nőket bőven. Néha egy-egy igazán szép is akad. Egyébként sokszor az öltözködésen múlik, hogy felfigyelek valakire, vagy sem.

Interneten viszont rettenetes a felhozatal. Még átlagos nő is kevés van. Igazán szép pedig alig-alig. (Persze nem tinderről beszélek, ott alapból a szépeket tolja az arcodba a program)

2020. júl. 15. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,ilyen a deák tér hajnali 4 és 5 között.
2020. júl. 15. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!