Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim ti is így vagytok ezzel, hogy ha pl. kiültök a Deák térre és nézitek a körülöttetek elmenő nőket akkor egy órában max. egy olyan nőt láttok akivel elmennétek egy éjszakára vagy kapcsolatot akarnátok tőle?
Én tíz hónapja ülök a net előtt nézegetni a férfiakat. Borzalom. Itt lóg, ott lóg, és szerencsére még a szagok át sem jönnek. Mosatlan haj, büdös száj, rothadó fogak, ezek már személyes tapasztalatok.
Rámír egy pasi, jaj de jó, még tetszik is arcra, nagyon minimálisan pocak van, jó, mondom oké ez még belefér, olyan 45 körül, erre kiderül hogy egy tízessel fiatalabb. 35 éves, de már úszógumit növesztett. Szuper.
1000 ből egy aki úgy ahogy szalonképes.
Pedig tényleg nem válogatok.
Tarskereson megismertem 4 csajt es randiztunk is!
A kepek alapjan nagyon jol neztek ki de szemelyesen nagy csalodas volt!
Hát nem tudom, én azért látok jó nőket bőven. Néha egy-egy igazán szép is akad. Egyébként sokszor az öltözködésen múlik, hogy felfigyelek valakire, vagy sem.
Interneten viszont rettenetes a felhozatal. Még átlagos nő is kevés van. Igazán szép pedig alig-alig. (Persze nem tinderről beszélek, ott alapból a szépeket tolja az arcodba a program)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!