Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon ki vagytok éhezve elmennétek egy randira egy olyan lánnyal aki nem az esetetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek tetszek viszont ő nekem nem. Nem mondanám csúnyának olyan 5/10.Ti bele mennétek?
26/f
júl. 8. 17:26
1/14 anonim válasza:
Úgy érted, a randizásra vagy nagyon kiéhezve? Mert ha szexre számítasz, sokkal egyszerűbb, ha fizetsz egy hivatásosnak, akkor tuti az eredmény, és sem a kiszemelt lány, sem a saját idődet nem rabolod felesleges körökkel randi címén.
3/14 anonim válasza:
kövérkés nővel akkor se mennék el ha az utolsó luk lenne a földön.
4/14 A kérdező kommentje:
Prostizást már próbáltam de nem az igazi. Jobb lenne a hagyományos úton
júl. 8. 17:49
5/14 anonim válasza:
Na te se fogsz kelleni normális nőnek soha.
6/14 anonim válasza:
Persze! Tesco-s szatyor a fejére aztán hadd szóljon! 😜
7/14 anonim válasza:
Ezt neked kell látni.
Szar egy ügy, mikor ilyeneken kell agyalni hogy próbáld-e meg xy-al aki nem is tetszik, csak legyen már valami, mert másnak meg úgysem kellesz.
Én megpróbáltam, nem ment.
Inkább egyedül vagyok.
8/14 anonim válasza:
Vannak azért szintek. Ha azt mondod, hogy 5/10 neked, akkor az még szódával elmegy kategória, persze, meg kell próbálni, hátha összejön:) Ha már a bottal sem piszkálnád meg kategória, akkor ne tedd:)
9/14 anonim válasza:
Szerintem egy randit megér, hátha olyan jót beszélgettek, meg annyira meglesz az összhang, hogy később alakul belőle valami:)
Veszíteni nem veszíthetsz vele. Adtál egy esélyt, és ha ezután se tetszik, meg tudod neki mondani, hogy bocsi, de nem akarok semmit. Illetve még ha nem is lesz meg a szikra, de mondjuk jól el tudtok beszélgetni, szerintem azzal se veszítettél sokat:)
10/14 anonim válasza:
Én 3/10-be is találok olyat hogy "miazhogy"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!