Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik azt képzelik hogy egy valóban átlag alatti külsejű férfi képes eljutni randikig?
Furcsa elképzeléssel találtam magam szembe itt.
Egyesek ronda férfiak problémái kapcsán egy képzelt randira adtak tanácsot, ezzel azt képzelve hogy az illető szokott randizni, egyáltalán lehetősége van vele legalább közel egy szinten lévő nőkkel randevúra menni.
Honnan képzelik ezt egyesek?
Ronda férfit én csak úgy tudok elképzelni randin hogy fals profillal tinderezik vagy társkeresőzik. De ugye így nem lenne nagy érdem és eredmény sem valószínű
Képzelem a chadjeid mennyit gondolkodhatnak ezen két menet között valami csajjal, aki vissza sem köszönt annak akiről a kérdés szólt.
Aki nem te vagy, te csak megkérdezted, mert te ilyen filozófikus alkat vagy.
Lehet az a baj, hogy túl sokat gondolkodsz és egyszerűen túlgondolod a dolgokat.
"ő valójában macho maláj"
Fut egy PF-em. Jelenleg 4.9-en all, ugyhogy messze vagyok a macho-tol.....
40F incel
" A kérdező a 7. válaszban leírta, hogy nem képes eljutni randiig, teljesen mindegy, ki mit mond, ő már ezt eldöntöttemagában."
Inkább te és mások döntötték el magukban az ellenkezőjét, nézd csak meg mire reagáltam.
Nem vagytok hajlandóak elfogadni a valóságot amit sokan átélnek, és a saját helyzetetekből kiindulva tagadjátok mások problémáit
Szerintetek ez normális?
Velem van probléma mert felhozok egy tényt és nektek ez nem tetszik?
Nem gondoljátok hogy akik átélik ezt azok jobban tudják?
En a regebbi fotoimra kaptam 4 alatt. Ez a 4.7 meglepett, de ez is csak a banatrecskara eleg. 7-8 korul kene, de az kb. elerhetetlen.
Bar lehet, hogy nekem az 5-os Szaturnusz kezd kifizetodni, mert az egyre idosebb koromban keszult fotokra egyre magasabb pontot kapok.
40F incel
Az en fotom nem profi, hanem telefonnal keszult, de minosegre aranylag jo. Meg nem is oltonyos, hanem olyan ruhaban vagyok, amilyenben szoktam lenni. Szerintem azert igy objektivabb.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!