Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ebben hazudni sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ebben hazudni sok nőnek?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már hogy ismerkedtem egy nővel interneten és azt mondta hogy neki a külső nem fontos, teljesen mindegy hogy néz ki, csak szeressen már kinőtt ezekből a külsőségek dologból...aztán képcsere és eltűnik, nem válaszol úgy stb.
júl. 5. 07:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Magunknak hazudunk és csak ilyenkor szembesülünk vele.
júl. 5. 07:34
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ezt úgy értik, hogy nem kell hogy tökéletes legyen a másik. De azért mégiscsak fontos hogy meg legyen a vonzalom, a kémia. Te se tudnál együtt lenni olyannal aki taszít, vagy nem tetszik benne egyáltalán semmi.
júl. 5. 07:54
 3/18 A kérdező kommentje:
2. Akkor így kéne fogalmazni és kéne hazudni...de a kémia az szerintem nem kép látványától függ...
júl. 5. 07:56
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Hadd fordítsam meg. Harmadik képcsere a férfivel. Ömleng, dicsér, bókol. Másnap reggel beköszön. Értelmesnek és kellemesnek megélt beszélgetések. Délben letilt. Nem tini, nem huszonéves, meglett 40-es.
júl. 5. 08:00
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
3# Ez nem hazugság. Komoly kapcsolatra nálam se a külső a fontos, hanem hogy milyen a másik személyisége, mennyire egyeznek a jövőbeli tervek, de azért kell hogy meglegyen a kémia ezen felül. Nem élhetek olyannal évekig aki taszít külsőre. Nem kell itt a nőket befeketíteni most ez miatt.
júl. 5. 08:11
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen jól fogalmazott, csak te vagy túl hülye ahhoz, hogy megértsd, inkább kukacoskodsz.
júl. 5. 08:33
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
A nőknek lételemük a hazugság. Az őszinteségre való képességet minden bizonnyal az Y kromoszóma hordozza.
júl. 5. 08:40
 8/18 anonim ***** válasza:
19%
4-es vagyok, kiegészítés. Az nem hazugság, hogy nem a külső számít. Ez nem jelent kötelezvényt kémiára. Az én sztorimban már elindult valami, hiszen az első képnél nem mondta, hogy nem tetszem, pedig nem ördögtől való nem tetszeni. Az én problémám az, hogy épült valami, oké, pinceszinten és semmi oka nem volt ilyen patkány módon távozni, mégis ezt az utat választotta. A Te esetedben el sem kezdődött valami, csak a vekengsz azon, mint egy kisgyerek, hogy "demegígérteeeeeeeeeeeeed". Kémiában nincs ígéret.
júl. 5. 08:41
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha olyat állítasz ami nem igaz, az hazugság.

Ezen nem tudom mit és hogyan akarsz kimagyarázni.

A külső a legfontosabb.

Ezen áll vagy bukik az egész, hogy összejössz-e valakivel, vagy csak egy haver marad.

júl. 5. 08:48
 10/18 anonim ***** válasza:
20%
8 vagyok. A külső nem számít nem azt jelenti, hogy bárkivel összeáll valaki, hanem azt jelenti, hogy nincs tételes elvárása. Attól még a kémia a legfontosabb. A kérdező pedig kötelezvényt vár egy teljesen ártatlan megfogalmazástól. UGye egy felnőtt ember sem gondolja komolyan, hogy aki azt mondja, hogy a külső nem számít, az tálcán kínálta magát? Legyetek már felnőttek, akik kommunikálnak értően.
júl. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!