Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme azt hazudni hogy a férfi magassága nem számít?
Azt a csajt is meg tudod hódítani, aki ténylegesen a magas férfiakhoz vonzódik. Hidd el nem számít, csak legyél tökös!
Szexpartnerem is volt egy 180cm magas nővel, én meg 168cm vagyok.
Neked semmilyen nő ne legyen, lenézel mindenkit, és a 600. kérdésed, mániákusan rá vagy pörögve a témára. Egyébként meg hol, ki ír/mond olyasmit, hogy egyáltalán nem számít a magasság, vagy éppen a testsúly, vagy mondjuk az arc egy ismerkedésnél? Számít, csak az emberek zöménél nem úgy, ahogy te képzeled, hogy szigorú paramétereket állapít meg mindenki, és ha a másik 1-2 évvel/centivel/ kilóval eltér, akkor már kuka. Csak ugye manapság sok férfi a Tinderből meg a hasonlókból indul ki, már fogalmuk nincs a személyes ismerkedésről.
166 centi az apukám, férfias, átlagos testű, arcú, inkább csendesebb típus. Soha a büdös életben nem hallottam tőle nyavalygást a magasságát illetően, és tetszik a nőknek.
A 175, az minimálisan lehet az átlag alatt, szóval, ha sikertelen vagy, egész biztos, hogy nem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!