Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy egy 30èv feletti férfinak soha nem volt párkapcsolata?
Mert a nok "szabadon" naculhatnak, es meg is teszik.
40F incel
Nyilván csúnya és nem jön be az átlag nőknek.
Nagyon sok visszautasítást kapott.
Trampli nőkre viszont nem tud ráfanyalodni.
Szóval nem kell hozzá nagy fantázia.
Az általános, nem csak a férfiakra jellemző nagy arányú társtalanság oka, hogy a mai világ a férfiakból nőket, a nőkből férfiakat csinált.
A hagyományos szerepek felbomlottak, minden össze van kavarodva, senki se tudja, mit kéne csinálnia, mi a valóban normális. Fejetlen tyúkként szaladgál mindenki a világban.
Saját tapasztalatból azt mondanám, hogy én eléggé antiszociális, visszahúzódó és félénk voltam, pedig alapvetően volt nagy társaságom, haveri, baráti köröm, de kevés volt a potenciális "mennyiségű és minőségi" nő, ráadásul fogalmam sem volt, hogyan is kellene próbálkozni, mit kellene csinálni, mondani. Ha véletlenül voltak olyan csajok akik érdeklődtek irántam, én inkább meghátráltam a lehetőség elől és menekülőre fogtam a dolgot. Engem amúgy nem is hajtott nagyon a "vadász ösztön", soha nem értettem miért nyomulnak egyes férfiak ennyire random csajokra is.
Szóval én jobban szerettem (és szeretem a mai) napig a mélyebb, kisebb társaságban, akár 4 szem közt történő beszélgetéseket, de erre kevesen voltak hajlandóak.
Szóval kb. 21 éves koromig úgy voltam, hogy se csók, se szex, se egy randi, semmi közöm nem volt nőhöz, pedig Bp-en jártam egyetemre.
Akkoriban még jól néztem ki, úgyhogy összesodort az élet egy olyan csajjal aki mindezek ellenére engem akart.
3 évig tartott a kapcsolat, majd megcsalt, kidobott, persze én lettem a szar minden téren. Kapcsolat közben de főleg utána roham tempóban kezdett romlani a külsőm, szóval minden más tényező javarészt azóta is igaz rám, csak még a külsőm is szar lett.
Akinek soha nem volt senkije 30 évesen, ő valószínűleg annyival rosszabb helyzetből indult mint én, hogy ő még ronda is volt egész életében.
Nem üti meg az irreális női mércét. A 2000-es évek elejéig nem volt gond, sőt talán 2010-2012-ig sem, aztán lejtmenet, kőkeményen. Covid óta meg esélytelen. Covid óta olyan elvárásaik vannak a nőknek amit a férfiak 80%-a nem tud megugorni de a felső 20% is nehezen.
1 ilyen top Chad-re jut manapság 8-10 nő, szerinted?
38F incel
"2000-es évek elejéig nem volt gond"
Nem volt gond, mi? :)
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!