Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai barátnőt/feleséget szerezni gyerekjáték még magyar (kelet-európai) férfiként is?
Most így 30 fölött végignéztem a volt férfi ismerőseimet akik kifejezetten előnytelen külsejűek. És két nagy csoportja van. Van amelyik még mindig egyedül van, jellemzően itthon maradtak, és vannak akik kimentek külföldre és összejött nekik dél-ázsiai feleség. Van akinek fülöp-szigeteki, van akinek indiai, van akinek koreai, van akinek maláj, de lett barátnőjük/feleségük.
Valamint olvastam több kommentben is, hogy nemzetközi társkeresőkön az ilyen thaiföldi nők ragadnak a fehér férfira mint legyek a szarra. Még az itteni mércével csúnya és alacsony férfiakra is.
Ezek szerint egy kelet-európai férfinak ázsiai nőt szerezni az olyan mint nyugat-európai férfinak kelet-európai nőt? Tehát kimondottan könnyű?
"fantáziálgat arról hogy lapátáll olaszvikingexotikus machok mennyivel jobbak mint ő:D"
Hát nem tudom még, de nemsoká kimegyek Olaszba, előbb csak túrázni, aztán később végleg
Majd ha megtapasztaltam ezeket ott akkor feltétlen megírom, milyenek az olaszok
"Ezt mondták a bölcs blackpillerek."
Kivétel őt hiszen neki nem vált be, ezért nem is reklámozza
Ezzel csak magát a geomaxxingos tanácsokat kritizálod joggal, de amúgy hiába kötnél ebbe bele egy kiköltözött incel esetében, csak azért mert incel
Amúgy meg az ő dolga mit csinál az életében nem?
"akkor tényleg igaz hogy ő nem kapott nőt? Ez véglegesen hiteltelen blackpillerré tenné őt"
Hagyjad már magadat!
Hiába pattogsz, eddig is full hiteltelennek tartottad őt, akkor nem mindegy?
Ez csakis a geomaxolást hitelteleníti írtam már
"Kivétel őt hiszen neki nem vált be, ezért nem is reklámozza"
De reklamozom. Amugy a geomaxxing inkabb redpill doktrina. A blackpill szerint genetikailag determinalva van az ember, es ez ellen joforman semmit nem tud tenni. Vagyis pont, hogy a blackpill-t igazolom.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!