Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai barátnőt/feleséget szerezni gyerekjáték még magyar (kelet-európai) férfiként is?
Most így 30 fölött végignéztem a volt férfi ismerőseimet akik kifejezetten előnytelen külsejűek. És két nagy csoportja van. Van amelyik még mindig egyedül van, jellemzően itthon maradtak, és vannak akik kimentek külföldre és összejött nekik dél-ázsiai feleség. Van akinek fülöp-szigeteki, van akinek indiai, van akinek koreai, van akinek maláj, de lett barátnőjük/feleségük.
Valamint olvastam több kommentben is, hogy nemzetközi társkeresőkön az ilyen thaiföldi nők ragadnak a fehér férfira mint legyek a szarra. Még az itteni mércével csúnya és alacsony férfiakra is.
Ezek szerint egy kelet-európai férfinak ázsiai nőt szerezni az olyan mint nyugat-európai férfinak kelet-európai nőt? Tehát kimondottan könnyű?
Patkany vagy te, olasz stylist....
40F incel
Szerintem is inkább az a patkány aki vadidegenek nyomorán elégedetten gúnyolódva ócsárol
Te mikor veszel vissza az arcocskádból?
Alig fér már be az ajtón
#12 Szia Sandokan, ez mellément (nem először) ;)
De valahol, mélyen legbelül, tulajdonképpen imádom hogy ennyire a megszállottam vagy 🇮🇹🫶🇲🇾 A te nyelveden mondom hogy megértsd: oroszlán aszcendens, kos hold. Mintha hájjal kenegetnének amikor folyton velem foglalkozol 💄💅🤳
Amúgy az utálatodat meg nem is értem, még fel is köszöntöttelek, tavaly is. És azt is viccesnek tartom hogy sokszor összefutunk és soha nem ismersz fel, bezzeg más írásaira meg bőszen olaszstylistozol 🤭
Úgy látszik tényleg megvisel hogy beléptél a klubba 4️⃣0️⃣, de ne aggódj meg lehet szokni, én már 4 éve a tagja vagyok és még mindig élek és virulok :)
"oroszlán aszcendens, kos hold"
Erre azert nem lennek buszke, az ilyen emberek keptelenek az empatiara. De majd a Neptunusz tranzit helyrerak egy kicsit, a Hold a 12. ura a 9-ben. Majd elmeselheted, hogy az olasz bortonben van-e GYK :)
Ami meg lenyeges, hogy ezek szerint Bika MC-d van, ami kifejezetten kedvezo a szepsegipari karrierhez.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!