Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A boldog párkapcsolatok a helyes szép emberek privilégiuma?
"egy csúnya ember max a hasonló szintű emberrel jön össze akik igazán nem fognak vonzódni egymáshoz"
Ez baromság. Ha kimész Budapesten az utcára, láthatod, hogy egy csomó helyes arcú, normális testű férfi olyan nő kezét fogja, aki teljesen objektíven nézve külsőre max. a nők alsó 30 %-ában van benne. Nem értem, hogy egyes férfiaknak valami szellemi problémájuk van, hogy egyáltalán nem számít nekik egy nő külseje?
Tegyük fel így van...
Így mik a terveid az életben?
Ez törvényszerű. Ha egy csúnya nő összejön egy csúnya pasival akkor akkor előbb utóbb a csúnya nő talál magának egy jobb pasit, akit jobban fog szexuálisan is kívánni, ebből adódik, hogy dobja a csúnya pasit. A nemek felcserelésével is ugyanez a helyzet.
Vannak kivételek viszont, pl mint én, nekem a szexuális vonzódáshoz nem igazán kell a külső, meg nálam az érzelem nagyon sokat lök a vonzalmamon.
Tehát, hogy pont ugyanolyan ember jöjjön össze mint pl én, meg egy ugyanolyan mint én, ahhoz krva kicsi az esély. Szóval erről ennyit. F
Majd itt jól leírják, hogy nem, tévedsz, hülye vagy egyenesen beteg vagy, és jön valami szépen hangzó maszlag arról, hogy a külső nem fontos, nem azon múlik a vonzalom, hogy erősebbek is azok a kapcsolatok, amelyeknek alapja mondjuk az intellektus vagy egyéb belső érték, blablabla.
A valóság ezzel szemben az, hogy nagyjából igazad van. Két csúnya ember hiába azonos szint, ezt a hajukra kenhetik, vonzalom nem lesz belőle, csak beérés, hogy ne rohadjanak egy életen át egyedül, mert az sem annyira könnyű ám, ahogy itt elő szokták adni egyesek (akik mellesleg egyetlen egyedül töltött évtizedet sem tudnak felmutatni, nemhogy 5-öt vagy 6-ot). A vonzalommentes párkapcsolat pedig minden, csak nem boldog.
Mikor megismertem a feleségemet, először nagyon nem tetszett a külseje, ezért nem is hívtam el randira. Viszont vonzott valami a személyiségében, így egyre többet beszélgettem vele a közösségi összejövetelekkor. Ahogy egyre jobban megismertem a belső személyiségjegyeit elkezdtem felfedezni a külsején, ami miatt elkezdett a külseje is tetszeni, és végül elmentünk randizni. 5 hete született meg első gyermekünk, aminek hatása látszik a testén, de ez engem egyáltalán nem zavar. Számomra ő a legszebb nő, és sosem voltam még boldogabb egész életemben.
Tehát igen, számít a külső, de nem úgy, ahogy az előttemlévők leírják. Nem érdekel, hogy mindenki lepontozott, továbbra is úgy gondolom, hogy aki csak külső alapján választ partnert, az a kapcsolat nem lehet boldog, mert az alapok hiányoznak.
"csak kényszerből jött össze"
Nincs kényszer. Mindenki maga dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!