Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5 és fél millió forint megspórolt pénzem van 27 évesen, az elégnek számít?
Valamennyivel több mint 5.5M
Saját ingatlanom sajnos nincs.
27/F
Hogy ne legyetek ilyen megalázó állandóan incelező leereszkedő stílusú kioktató nyomorékozóak velem csak azért mert nincs párkapcsolatom, pontosabban írva mert nincs barátnőm.
De az megvan, hogy az anyagi helyzetednek semmi köze a mentális és a szellemi állapotodhoz? Nem releváns, hogy mennyi pénzed van. Lehetsz egy normális átlagos ember akinek lehet barátnője, vagy lehetsz egy hímsoviniszta nőgyölölő akinek nem lesz barátnője. Ez nem a megtakarításodnál fog eldőlni.
Már eldőlt. Volt évekkel ezelőtt egy kérdés, hogy járnátok-e egy férfival ha kizárólag csak ezek alapján és ott fel volt töltve egy kép ahol le volt fotózva a bankszámlaegyenlege, amin alig pár ezer forint volt.
Három választás volt: 1) Igen 2) Nem 3) Meleg férfiként igen.
Viszonylag sokan szavaztak, de kb 90-10-hez volt a Nem:Meleg férfiként igen arány, és ha jól emlékszem csak egyetlenegy nő szavazott az igenre.
Tehát igenis számít a megtakarítás.
Ha ezt tudom, hogy ilyen egyszerű akkor feltöltök egy képet az Eurós számlámról és már megyek is randizni. Kösz Bro, mostmár minden világos.
😅😂
Egy szóval sem írtam, hogy több pénzzel garantálva van a siker. Viszont a hiányával garantálva van a bukás.
Tehát a megléte nem feltétlenül jelent automatikusan igent, míg a nem léte automatikus nemet jelent. Legalábbis a gyakori kérdéseken szavazó nők szerint.
Nem írtam, hogy forintban. Pont emiatt, bölcs ember nulla forintot tart megtakarításként. A mai árfolyamon ennyi. De igazad van, ez szinte biztosan növekedni fog a jövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!