Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat a fejében?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal. Azelőtt is ismertük egymást, de nem sokat beszélgettünk. Április elején véletlen során találkoztunk, azóta minden nap beszélünk, két, három naponta találkozunk, közös programokat szervezünk. Mostanában elkezdtem többet érezni iránta. Folyamatosan küldte a jeleket, volt hogy egész éjjel kint voltunk, egy lepedőn ülve átbeszélgettük az éjszakát, engedte hogy megérintsem a kezét, simogattam a térdét, nem húzódott el, nem adta jelét, hogy ne tetszene neki. Ezért összeszedtem magam és elmondtam neki, hogy többet is el tudnék képzelni vele, mint ami most van, akkor azt mondta, hogy nem áll készen egy kapcsolatra, előtte rendbe kell tegye magát belülről. Az elején úgy voltam vele, hogy oké, legalább megpróbáltam, most jön a leszakadás időszaka, szépen lassan eltávolodunk egymástól, de nem. Úgy csinál, mintha ez a beszélgetés meg sem történt volna, ugyanúgy viselkedik velem, mint eddig, az esti kijárások is ugyanúgy megmaradtak. Kikértem a barátaim, közelebbi nő ismerőseim véleményét, de ennek így nagyon nincs értelme. Ami biztos, hogy nincs más a képben. Problémái tényleg vannak, de csak olyanok, amiket magának beszél be.

Jelenleg ott tartok, hogy még van egy közös kirándulás betervezve jövő hónapra, ha ott se lesz semmi, akkor én fogom megszüntetni ezt a viszonyt. Mi járhat a lány fejébe, vélemények?

jún. 25. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nehéz így megítélni. Vagy csak barátot keres arra az időszakra, amíg össze nem szedi magát vagy tényleg csak időre van szüksége és lassan alakul ki nála a feléd irányuló kötődés, vonzódás.

Szerintem beszélj vele újra és mondd el neki, hogy nem akarsz nyomulni, de ha ő a jövőben is csak a barátot látja benned, akkor számodra ebben a formában ez így nem folytatható, mert te kapcsolatot szeretnél.

jún. 25. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Túráztat. Most arra kíváncsi, mennyire vagy kitartó, mennyire tudod meghódítani. Még nem győzted meg arról, hogy hanyatt döntheted-e vagy se, de már méricskél.
jún. 25. 12:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Meglátom mi sül ki a kirándulásból, mert kettesben leszünk végig. A jatekokra nem vagyok kapható, mert nem szeretném hülyeségre pazarolni az időmet és miközben vele alakul valami nem fogom mást fűzögetni
jún. 25. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nőként szinte borítékolható végkifejletet látok:

Amint megszűnteted vele a kapcsolatot és elkezdesz ismerkedni, netán barátnőd is lesz, rögtön tudni fogja, hogy akar téged.

Sajnos, a legtöbb nő ilyen 😒

jún. 25. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
jún. 25. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!