Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki? Mi járhat a fejében?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit egy éve ismerek. Nem tudok róla túl sok mindent. Borzasztóan tetszik, és én nagyon vonzódom hozzá. A párommal a szakítás szélén állunk.(zajlik, csak nem megy egyik pillanatról a másikra egyéb okok miatt, amit most nem részletezek). Nem miatta, hanem alapból nagyon megromlott a kapcsolatunk. Ez a pasi brutálisan megfogott, van benne valami, amiért szinte állandóan rajta jár az agyam. Sokszor ad egy-egy jelet, de nem tudom eldönteni hogy ezt azért csinálja mert tetszem neki, vagy csak mert barátkozni akar. Felhúzza a szemöldökét és mosolyog mikor meglát, sokszor összeakad a tekintetünk. Volt mikor percekig bámultuk egymást. Sokszor pedig hozzám sem szól, elmegy mellettem mintha ott sem lennék.Múltkor barátnőmmel elmentünk sörözni, mit ad Isten hát ott volt. Ha jól éreztem direktből elkezdett udvarolni egy lánynak. A szemem előtt. Nem beszélgetünk a neten meg semmi. Egyszerű offline " kapcsolatunk" van.2022. ápr. 22. 13:05
1/3 anonim válasza:
Ez alapján semmi, egyszerűen egy ismerős, akit nem érdekelsz.
2/3 Senior Séf válasza:
Elárulok neked egy 2titkot", kérdező. Evolúció bácsi nem azért választotta külön a nemeket, hogy BARÁTKOZZANAK egymással, és pasik ezzel tisztában is vannak. Szóval tuti, hogy tetszel neki, és az is biztos, hogy nem barátkozni akar.
3/3 anonim válasza:
"Vajon tetszem neki? Mi járhat a fejében?"
Tekintettel arra, hogy másnak udvarol, valószínűleg nem vagy nála képben.
Szerintem először rendezd a kapcsolatot a jelenlegi barátoddal, utána bőven ráérsz pasizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!