Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi járhat most az ő fejében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat most az ő fejében?

Figyelt kérdés

Vasárnap összevesztünk, az ő hibájából. Egy olyan dolog miatt, amit egy normális ember simán megértett volna és azt mondta volna hogy jó , gyere akkor is. Akkor letiltott engem, azt mondta ne jöjjek. Aztán vasárnap este feloldott de nem írt. Azóta nem ír. Eddig minden egyes nap találkoztunk . :( Most nem.

Facen fent maradt nekem ismerősnek, viberen fel vagyok oldva de egyik helyen se ír. Megnézte a történetemet, gyakran feljár.

De nem ír. Már vagy 10x 15x volt már ilyen és én mindig kerestem és ő engedett. Most elhatároztam hogy nem fogom keresni ha belepusztulok a szenvedésbe akkor se. Kivárom hogy mi történik. Ha ezzel elvesztem, elvesztem. De nem leszek én az aki mindig fut a másik után. Szeretem őt, de ez már sok. Ember vagyok, akinek gerince van.

Ja, 3 éves kapcsolat.

Mi lehet most?

25/ n

Szilvi

2021. okt. 26. 18:46
A kérdező szavazást indított:
Biztosan fog majd keresni, csak játssza az agyát
Szerintem ennek már vége
20 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Ez csak a Te szemszöged, ráadásul úgy, hogy az okot sem tudjuk amiért összevesztetek. Akkor honnan tudnánk mi, hogy mi lehet most? A problémát sem fejtetted ki, csak a következményeit.

Az pedig, hogy kinek mi a normális igencsak szubjektív, szóval te lehet aztt érzed meg kellene értenie, míg ő más nézőpontot vall amit esetlegesen te nem tudsz elfogadni, ami ettől még nem feltétlenül rossz. De persze mint írtam, nem tudjuk a konfliktus konkrét okát, tehát csak találgatok.

2021. okt. 26. 18:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon gyerekes indokú dolog miatt tiltott és küldött el akkor. Nem akartam azzal a kocsimmal jönni amit utálok és azt mondtam hogy ma a másikkal megyek.
2021. okt. 26. 18:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pedig egyszerű. Örülj neki, hogy ilyen mondvacsinált dolog miatt lett vége és ne vágyj vissza egy ilyen emberhez, mert ésszerűtlen.
2021. okt. 26. 18:52
 4/16 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van.

Továbbra is érdekelne hogy mi járhat most az ő fejében? Fog még keresni?

2021. okt. 26. 18:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak az alkalmat leste, hogy dobhasson.
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem nem, ennek vége sajnos...
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem kéne hetente mindig feltenni ugyanazt a kérdést. Nem lesz ez így jó.
2021. okt. 26. 18:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Mikor láttál hasonló kérdést? Jó ideje ez az első ilyen kérdésem..
2021. okt. 26. 18:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az előzmények alapján azt feltételezem, hogy arra vár, hogy megint te tedd meg az első lépést. De ne tedd. Ez így nagyon nem normális. Amúgy is egy apró semmiségből csinál hisztit, de az már erős túlzás, hogy nem kért még aznap bocsánatot, hanem azóta se szól hozzád és tőled várja, hogy keresd.

Legyen önbecsülésed, ez így nagyon nem oké. Ha pár nap múlva mégis ír, visszafogadnád? És eljátszanád ezt újra meg újra?

2021. okt. 26. 19:10
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem fogok neki írni ha ő nem ír. Előbb halok meg a bánatba... mondjuk azt azért nem fogok mert lefoglalom magam a munkámmal stb. :D

Ha írna akkor nagy nehezen válaszolnék, először csak "látnám" aztán azt hoznám ki hogy ő a rossz meg a hibás és nagy nehezen vissza fogadnám.

Szóval ha arra játszik hogy majd én írok, sok sikert mert akkor vasárnap beszéltünk utoljára ezt végig viszem 100% nem fogok meg inogni

2021. okt. 26. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!