Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járhat most az ő fejében?
Vasárnap összevesztünk, az ő hibájából. Egy olyan dolog miatt, amit egy normális ember simán megértett volna és azt mondta volna hogy jó , gyere akkor is. Akkor letiltott engem, azt mondta ne jöjjek. Aztán vasárnap este feloldott de nem írt. Azóta nem ír. Eddig minden egyes nap találkoztunk . :( Most nem.
Facen fent maradt nekem ismerősnek, viberen fel vagyok oldva de egyik helyen se ír. Megnézte a történetemet, gyakran feljár.
De nem ír. Már vagy 10x 15x volt már ilyen és én mindig kerestem és ő engedett. Most elhatároztam hogy nem fogom keresni ha belepusztulok a szenvedésbe akkor se. Kivárom hogy mi történik. Ha ezzel elvesztem, elvesztem. De nem leszek én az aki mindig fut a másik után. Szeretem őt, de ez már sok. Ember vagyok, akinek gerince van.
Ja, 3 éves kapcsolat.
Mi lehet most?
25/ n
Szilvi
Ez csak a Te szemszöged, ráadásul úgy, hogy az okot sem tudjuk amiért összevesztetek. Akkor honnan tudnánk mi, hogy mi lehet most? A problémát sem fejtetted ki, csak a következményeit.
Az pedig, hogy kinek mi a normális igencsak szubjektív, szóval te lehet aztt érzed meg kellene értenie, míg ő más nézőpontot vall amit esetlegesen te nem tudsz elfogadni, ami ettől még nem feltétlenül rossz. De persze mint írtam, nem tudjuk a konfliktus konkrét okát, tehát csak találgatok.
Ebben igazad van.
Továbbra is érdekelne hogy mi járhat most az ő fejében? Fog még keresni?
Az előzmények alapján azt feltételezem, hogy arra vár, hogy megint te tedd meg az első lépést. De ne tedd. Ez így nagyon nem normális. Amúgy is egy apró semmiségből csinál hisztit, de az már erős túlzás, hogy nem kért még aznap bocsánatot, hanem azóta se szól hozzád és tőled várja, hogy keresd.
Legyen önbecsülésed, ez így nagyon nem oké. Ha pár nap múlva mégis ír, visszafogadnád? És eljátszanád ezt újra meg újra?
Nem fogok neki írni ha ő nem ír. Előbb halok meg a bánatba... mondjuk azt azért nem fogok mert lefoglalom magam a munkámmal stb. :D
Ha írna akkor nagy nehezen válaszolnék, először csak "látnám" aztán azt hoznám ki hogy ő a rossz meg a hibás és nagy nehezen vissza fogadnám.
Szóval ha arra játszik hogy majd én írok, sok sikert mert akkor vasárnap beszéltünk utoljára ezt végig viszem 100% nem fogok meg inogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!