Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi járhat most az ő fejében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat most az ő fejében?

Figyelt kérdés

Vasárnap összevesztünk, az ő hibájából. Egy olyan dolog miatt, amit egy normális ember simán megértett volna és azt mondta volna hogy jó , gyere akkor is. Akkor letiltott engem, azt mondta ne jöjjek. Aztán vasárnap este feloldott de nem írt. Azóta nem ír. Eddig minden egyes nap találkoztunk . :( Most nem.

Facen fent maradt nekem ismerősnek, viberen fel vagyok oldva de egyik helyen se ír. Megnézte a történetemet, gyakran feljár.

De nem ír. Már vagy 10x 15x volt már ilyen és én mindig kerestem és ő engedett. Most elhatároztam hogy nem fogom keresni ha belepusztulok a szenvedésbe akkor se. Kivárom hogy mi történik. Ha ezzel elvesztem, elvesztem. De nem leszek én az aki mindig fut a másik után. Szeretem őt, de ez már sok. Ember vagyok, akinek gerince van.

Ja, 3 éves kapcsolat.

Mi lehet most?

25/ n

Szilvi

2021. okt. 26. 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A későbbiekben nem tudom mit lehet elvárni egy olyan férfitól, aki így oldja meg a problémákat. Nagyon gyerekes. Lehetetlen így építeni egy kapcsolatot.
2021. okt. 26. 19:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek akik mindig masikat kapartatják.

Ilyenekre tenyleg csak a szakitas szokott hatni sajnos. Olyankor várltoznak. (De csak addig)

2021. okt. 26. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ó Szilvike, nem érti ezt senki se, megalázni magadat, nem nyerő gondolat.

Kevésbé irodalmian: mi a faccé' tepersz egy ennyire nácisztikus figura után? Szeretsz házhoz menni a pofonért? Ha ennyire instabil érzelmileg és szélsőséges jobb is ha megszabadultál tőle! Neki nem sikerült a 15 éves korból kinőnie fejben, akkor tedd meg te hogy felnősz!

2021. okt. 26. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem lévő kolléga is leírta: ez egy tipikus bántalmazó kapcsolat, amiben te vagy a balek. Szeretnél továbbra is az maradni, vagy továbblépnél inkább egy egészséges párkapcsolatra valaki mással, aki mentálisan egészséges?
2021. okt. 27. 00:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Ha nem keres akkor tőlem meg is rohadhat mert én nem fogom
2021. okt. 27. 06:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet most, Szilvi? :)
2022. aug. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!