Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon mi járhat a fejében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi járhat a fejében?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel decemberben szakítottam. Ő öngyilkos akart lenni meg hasonlók, de megnyugtattam.Ezután két héttel próbált visszaszerezni, éreztem a közeledését(le is feküdtünk),valahol megtetszett de újra bebizonyította, hogy milyen ostoba, és nagyon megharagudtam rá, és közöltem vele,hogy tűnjön el az életemből.Nem beszéltünk egy hónapig, utána rám írt, hogy mi újság.Összefutottunk 2 hete ,ittunk, és utána összemelegedtünk, majd 3 napot együtt töltöttünk.Nagyon érzelmes volt,ez a pár nap. Ő írogatott utána, én kedvesen válaszoltam neki, azonban nem akartam nagyon erőltetni a dolgot, mert újra fájdalmat okozni magamnak feleslegesen( kegyetlenül hiányzott nekem az elmúlt időszakban.Tudnotok kell, hogy 2 évig minden egyes napunkat kb. együtt töltöttük, és ő egy barát is volt nekem, és ugyanez fordítva is.) Megkérdeztem, hogy feldolgozta-e az egészet már, és azt felelte, hogy nem, csak folyton próbálja elterelni a gondolatait. A szakítás után is csak bulizgatott, meg hasonlók.Beszéltem vele arról, hogy szerintem le kellene ülnie neki is, és szépen lezárni az egészet, de süket fülekre találtam. E hét elején egy kamu kérdéssel rám írt,elmondta, hogy alakul valami neki,helyes a srác, de nem túl érzelmes,okos. Lehordott engem, hogy én simán pótolható vagyok, meg hasonlók :D.Én végig kedves voltam vele, azonban a végén egy szívességet kért,mondtam neki, hogy oldja meg, mert én nem leszek ott neki mindig.2 nappal később részben segítettem neki azért, de ő akkor is arrogánsan beszélt velem, de én nyugodt maradtam.Majd másnap küldött egy számot és mondta, hogy sír az emlékek miatt.Másnap pedig megtudtam új barátja van. Ez mi? Én nem akarok neki rosszat, és szeretném, hogy boldog legyen, csak nem értem a dolgot.

2016. febr. 13. 14:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Közöltem, vele, hogy én nem akarom tovább tartani vele a kapcsolatot(később találkozni, vagy hasonlók), de ő ragaszkodik ehhez, mert hogy én "bevésődtem" nála. Holott pár nappal előtte azt ecsetelte, hogy ő még sohasem volt szerelmes.
2016. febr. 13. 14:41
 2/9 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem eressz el a füled mellett mindent amit csak mond, mert ez egy bolond nő, egymást ütik a szavai és semmi értelme annak sem amit tesz, ilyen nővel szerintem semmit ne tervezz, mert még azt fogod egyszercsak észrevenni, hogy már más kölkét neveled..
2016. febr. 13. 15:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Én már megfogattam, hogy biztos nem jövök vele össze. Sokszor hiányzik, de tudom hogy csak azért mert sokat voltam vele.Sokszor nagyon magam alatt vagyok emiatt, de én meggyászoltam ezt az egészet, és mára már túljutok rajta.

Csak őszintén nem értem őt, mi célja van ezzel?

Féltékennyé akar tenni, hogy hátha nekem rosszul esik majd?

Vagy csak ez is egy mód arra, hogy elterelje a figyelmét, hogy ne kelljen a múlt miatt szarul éreznie magát?

2016. febr. 13. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
mi vagy te kerdezo, egy hisztis p icsa?:D
2016. febr. 13. 15:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak ostoba módon próbálom megérteni a nőket :D
2016. febr. 13. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Elküldtem, aztán megnyugtattam, elküldtem, aztán lefeküdtünk, elküldtem, de megtetszett, hogy közeledett, aztán összemelegedtünk, aztán közöltem, hogy tűnjön el az életemből, aztán három napig együtt voltunk, aztán megint elküldtem, de nagyon hiányzik, aztán megint lefeküdtünk, két évig együtt voltunk minden nap, de most elküldtem, mert ostoba...

Ez mi??????

2016. febr. 13. 15:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy szerettem őt amikor elhagytam, és emiatt nem könnyű az egész,de tudom hogy ez a helyes.
2016. febr. 13. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, sejtem én, hogy nehéz otthagyni a lányt, mert szereted, csak arra akartam rámutatni, hogy egyelőre te nem tudod, hogy mit akarsz, és mit csinálj. Két naponta változik a hozzáállásod, és közben a lányon kéred számon, hogy ő mit akar (pedig ez elég egyértelmű, vissza akar kapni téged).

Döntsd el, hogy mit akarsz, és utána nagyon következetesen tartsd magad a döntésedhez.

2016. febr. 13. 16:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) !
2016. febr. 13. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!