Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti talán megfejtitek! Mi járhat a fejében?
Van egy lány, akit két hónapos ismeretség után elhívtam randira azért, hogy még jobban megismerhessük egymást. Beleegyezett, de pár nap múlva azt mondta, hogy mégse. (Az indoklás félbeszakadt rajtunk kívülálló okokból.) Három hónappal később újra elhívtam, de ezúttal konkrét helyre (mozi), oda eljött. Eltelt megint egy kis idő, elhívtam újra egy olyan helyre ahol a mozival ellentétben tudunk normálisan beszélgetni, igent mondott. De pár nap múlva megint azt kaptam, hogy mégse. Úgy döntöttem végére járok a dolognak: elmondtam kerek-perec mi a helyzet, válasz: maradjunk barátok. Ezután nem hoztam fel a témát, vártam egy évet. Elhívtam újra, csak beszélgetni. Válasz: sokat gondolkozott rajta, de nem. Na röviden ennyi, itt tartok.
A kérdésem az, hogy szerintetek miért kaptam vegyes válaszokat? A legfontosabb persze az, hogy miért kaptam nemet a végén, de azt hülyeség lenne megkérdezni mert csak ő tudhatja. De tippeket szívesen olvasok.
+1 kérdés: Ha rólatok lenne szó, hogy fogadnátok azt hogy még ezek után se adtam fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!