Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelezhet ez illetve mi járhat a fejében? (azok akik leugatnának kíméljenek oké? )
3 évig voltam együtt a párommal majd volt egy veszekedésünk, elbizonytalanodott és kimondta, hogy legyen vége. Nekem nem volt türelmem békülgetni ezért eljöttem, arra vártam felhív hol vagyok.
Nem történt meg és nem engedett vissza az anyja a házba. (ott éltünk vele)
A lányt pedig nem értem el, új számot kapott a családtól és ellátták mindenféle okos tanáccsal, hogy engem kerülnie kell mert akár meg is ölhetem.
Letiltott a facebookon és egy ideje a levelekre sem válaszol, a szakítás után pár napig válaszolt az emailekre.
Most kb 1 hónapja történt a dolog, de folyamatosan megkeresnek rokonok a facebookon, hogy közöljék, hogy ne zaklassam tovább. Én pár emailen kívül már nem nagyon zavarom, hetente egyszer rámjön az ötperc és írok neki valamit de nagyjából próbálom elfelejteni.
Megközelíteni nem lehet, az iskolájába a rokonai kísérgetik, és a szakítás után sem adtak esélyt a békülésre, körbevették a rokonok és nem engedtek a közelébe.
Tehát kicsit olyan mintha nem az ő döntése lett volna.
Most ma volt furcsa, hogy egy újabb facebookos rokon keresett meg aki a történetemet akarta meghallgatni. Én leírtam.
Majd miután leírtam közölte, hogy ő nem is Krisztián hanem a nővére volt és letiltott....
Nem értem mi van de már nem akarok vele foglalkozni. Más lányt keresek, de nekem furcsák ezek az interakciók és a lány csöndessége.
Ez tényleg zaklatás, hogy 3 hónap után még pár emailben harcolok a barátnőmért? ez zaklatás? nemár.
Más szerintem ezért minimum legyilkolná ezeket a jófej rokonokat. Nagyon boldog párkapcsolatunk volt amíg az anyja szét nem fúrta és az őrületbe nem kergette a lányt.
Nem tudom magamban eldönteni mit kellett volna tennem.
Ha valóban nem a lány tiszta döntése volt, csak tesztelni akarta a kapcsolatot (gyakran csinált ilyet) akkor durvábban kellett volna fellépni a rokonokkal szemben? Dehát az anyja rendőrt is hívott. A lány küldte el őket, részben ezért mentem el onnan.
Ha meg tényleg így van nem lehetséges, hogy a lány fel fog eszmélni, hogy a rokonok átverték és meg fog keresni?
Vagy ennek már vége?
Alapjában véve az volt, hogy gondok voltak a kapcsolattal és óvatosan új alapokra kellett volna helyezni.
Csak ugye a család közbeszólt, és a szünetből végleges szakítás lett.
A lány még békülni akart. a szakítás után eljött volna velem sétálni még, meg még csomó ideig beszéltünk, de miután az anyja kizárt a házból valahogy megszakadt a kapcsolatunk a lány meg elég sötét dolgokat kezdett el a blogjában írni, de idővel ez is elcsendesedett.
Most legutóbb valami fiúról írt aki hokimeccsre hívta. De tudja, hogy olvasom a blogját mert ott vagyok követőként.
Szerintem hagyd, ne irj neki tobbe es Keress mast. Lathatoan elmebeteg a familia...
18/L
Én is #3-#4-el értek egyet!
Nem tudom mennyi idősek vagytok, mik lettek volna a lehetőségek. De látható a függősége a szülőktől, érzékelhető a család mentális terheltsége.
Ha csak e-mailt írsz honnan tudod, hogy kísérik iskolába? Valami oka csak van amiért így tiltják tőled.
Ha naponta 2naponta írod a leveleket én is elküldenélek, ha ő bevonta az egész rokonságot ebbe akkor tudomásul kell vedd, hogy vége.
Az anyja házában éltetek, joga volt onnan kizárni, az, hogy rendőrt hívott rád az durva, miért tett ilyet?
Szerintem keress egy másik lányt, nem jelez ő semmit, látod nem reagál semmire. Az jár a fejében, hogy végzett veled, s mást keres, te is ezt kellene tedd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Mar rengetegen elmondtak, hogy veled van a baj, de persze mindenki hulye, csak te nem. Te kergetted oruletbe, a lanynak reg tavolsagtartasi vegzest kellett volna kernie, vagy feljelentenie zaklatasert.
Kar, hogy nincs kenyszerkezeles, rad ferne par honap intenziv terapia messze a kulvilagtol. Kozveszelyes pszichopata barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!