Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem csak szex" vagy "csak szex". Vajon mi járhat a fejében?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, sőt biztosan vannak közületek is, akik hasonló cipőben járnak, mint én. Egy fél éve megismerkedtem egy sráccal. Ő 29, én 26. Nagyjából 1,5 hónapig voltunk együtt. Az első pár randi alkalmával nem feküdtünk le egymással, hiszen komolyabb céljaink voltak. Majd elérkezett a kapcsolatunk egy olyan fázisba, hogy ő elkezdett nem rá érni, sok munka, amit megjegyeznék, hogy valami igazság volt benne. 1,5 hónapnyi együtt lét után, mindenféle magyarázat nélkül közölte, hogy ez nekünk nem megy, ő nem lett szerelmes...Eltelt egy kis idő, maximum két hét és újra felvettük egymással a kapcsolatot. Ez azóta is tart. Sokszor keres, hív, csetelünk, együtt vásárolunk, filmezünk, apró romantikák és persze a szex, ami jó, nagyon jó. Soha nem mondtuk ki hogy közöttünk csak szex kapcsolat lenne. Én pedzegettem ezt a témát, de mindig hárít, hogy ő nagyon szeretem engem és én nem egy lány vagyok a sok közül. Ha behisztizem ( jó kis női szokás), hogy kész, legyen vége, mi értelme is lenne ennek, akkor pedig annyira igyekszik teperni, hogy ne veszítsen el. Illetve tudni illik, hogy egy nagy nőcsábász...szereti a flörtöt...megcsalni nem csalt meg, tudtommal, de mégis nehezen bízom benne...de szeretem...és tudom, hogy ő is kötődik, de vajon miért?! Az érdekelne, hogy érdemes-e erőltetni ezt a témát vagy várni bármire is, hogy ki legyen mondva "igen, mi együtt vagyunk" , szükséges-e türelmesnek lennem vagy jobb, ha még most lelépek... Köszönöm, ha megosztjátok tapasztalaitokat, tanácsaitokat!2014. dec. 31. 13:00
1/4 anonim válasza:
Másodszorra szóba se álltam volna vele. De ennek így olvasva semmi értelme. Vannak még más pasik is, akikkel jó a szex.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, talán ezt kellene már nekem is felfognom...köszi :)
2014. dec. 31. 13:16
3/4 PearlDiver válasza:
Tapasztalatom szerint, ha van egy rossz kapcsolat, amihez a felek mégis ragaszkodnak, annál nehezebb kilépni, minél tovább húzódik.
Szóval felnőtt ember módjára meg kéne beszélnetek ezt a témát, mondd el neki nyugodtan hogy neked stabil párkapcsolatra van igényed, ahol 100%-ban számíthattok egymásra, és ha ő erre nem képes veled akkor mással kell megpróbálnod.
Ne hagyd, hogy tereljen, kényszerítsd rá hogy férfi módjára vállalja magát és a véleményét.
Így ezek alapján egyébként szerintem ő is az a típus aki valamiért retteg az elköteleződéstől, nem tudom mennyire tud egyáltalán megváltozni... De ami biztos, hogy egy kapcsolatot nem lehet arra építeni, hogy 'majd úgyis megváltozik'.
25F
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem biztos,hogy ő az az ember,akire egy komoly kapcsolatot kéne alapoznod.Oké,hogy elvagytok együtt,meg jó a szex,de ha nincs oda érted,akkor mindez önmagában kevés.Ezt te is érzed,hiszen ezért merült fel benned a kérdés.Szóval csak akkor folytasd,ha látod is valami értelmét,bár ezek alapján annyira nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!