Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerintem kapcsolat függő. Mit tehetnék? Javítható?
Ez úgy már egy szép kapcsolat :D
A b.nődnek nincs valami lelki gondja,ami miatt úgy viselkedik,mint egy kuka? Egyébként ez nem kapcsolatfüggőség (csak kicsit),hanem ragaszkodás és szeretet hiány. Szeret,ezért nem mer elengedni mert jobb Veled lenni,mint nélküled. Ámbár,ha képes voltál megütni egy lányt,még,ha azt mondod,hogy a haját húztad (persze ..-.- ) akkor Neked is vannak gondjaid,nem gondolod? Egy lányra soha,de soha nem emelhet kezet egy pasi!
Nincs önbizalma??! Hát adj neki. Ahogy olvasom a leírásod Te se tiszteled a b.nődnek,olyan lekezelően jönnek át a soraid. Egy hónapja nem verekedtetek,veszekedtetek? Hát ez valóban nagyon becses dolog. Büszke vagyok:D Van ennek egyáltalán valami értelme?!
2 vagyok.
szerinted a hajtépésed mit adott neki lelkileg?
valami pluszt?
tuti boldog volt...és biztos már elfelejtette.
akkor sok sikert :)
továbbra is a 2. voltam :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!