Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe? Szerintem csúnyán át vert engem a barátnöm! Többi lent!

Figyelt kérdés
Egész végig hazudott nekem a szemembe azt mondta hogy szeret megminden és közbe meg hazudott annyit érdemeltem meg hogy Facebook-on közölte velem hogy szakitsunk. Szerintetek ezek után küzdjek érte? Vagy felejtsem el vagy mi lenne a jó? Meg szerintem közbe más pasikkal is kavart és szerintem meg is csalt de ő ezt tagadja...Lehet hogy csak 2 hónapig voltunk eggyüt de én teljesen űgy éreztem hogy szeret és én is azt éreztem hogy meg talláltam az igaz szerelmet..és még a plusz benne hogy még multkor itt aludt nálam és haza ment és akkor közölte velem fb-on..

2014. szept. 23. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne küzdj egy ilyen lányért.. jobbat érdemelsz ! :)
2014. szept. 23. 12:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nehéz nagyon el felejteni az emlékeket lehet neki nem jellentett semmit de nekem annál többet!:(
2014. szept. 23. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Sokkal jobbat erdemelsz, aki ilyen szemet, az maskor is megtenni es masokkal is meg fogja. Torold a szamat, blokkold fbookon. Menj el inni meg bulizni a haverokkal, sird ki magat, es hidd el el fog mulni. Fel a fejjel!

25F

2014. szept. 23. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nehogy küzdj érte kérdező, sokkal jobbat érdemelsz, amilyen ő.

Ha egyáltalán "ő"-nek lehetne nevezni.

Annyi gerinc sem volt benne, hogy személyesen közölje veled négyszemközt, hogy vége. Facebookon szakítani valakivel szemét dolog. Gyáva ember az ilyen.

Ha a jövőben meglátnám azt a lányt, aki ilyet tett velem biztosan jól képen törölném a tenyeremmel, és nem mondhatná azt, hogy nem szolgált rá, dehogynem... ...

2014. szept. 23. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
mintha csak a sajátomat látnám :/
2014. szept. 23. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Hidd el kérdező, még sok tapasztalatot és emberismeretet kell szerezned, hogy megtudd, milyen az,amikor tényleg igazán törődik veled egy nő/lány és bizonyítja, hogy te kellesz neki.

Ne küzdj olyanért, aki megcsalt és kavart másokkal. Engedd el, menj tovább és keress mást :)

Ugye nem akarsz szánalmas lenni és visszakönyörögni magad ?

2014. szept. 23. 13:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és nagyon igazatok van ebbe a dologba! Nem fogok a becsületemmel játszani ha lehet igy mondani!
2014. szept. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!