Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehetek ronda?

Figyelt kérdés

Ha társkeresőkön 20 elküldött lájk/üzenet/megkeresés után 1, max. 2 választ kapok?

Kérem leginkább csak NŐK szavazzanak.

33F

2024. jún. 22. 19:57
A kérdező szavazást indított:
Valószínűleg nincs nálad rondább ember.
Alsó 5%
Alsó 10%
Alsó 30%
Alsó 50%
Alsó 70%
Valószínűleg nem is vagy ronda. Top 30% is lehet.
Férfi vagyok, válaszolni akarok
13 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%

Hülye kérdés. 😂 Még hülyébb válasz lehetőségek.

Nyilván nem vagy egy teremtés koronája, de nem biztos, hogy ronda vagy.

A nők egyszerre vagy harminc pasival irogatnak, abból 1-2, akivel hajlandóak találkozni is.

2024. jún. 22. 20:02
 2/17 A kérdező kommentje:
#1 Ezt te is tudod, hogy hazugság. Itt is írják, hogy egy pasi sincs neten.
2024. jún. 22. 20:06
 3/17 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok. ilyen statisztikák alapján amit leírtál sem lehet megmondani, mivel minden nőnek más az ízlése. Én nem társkeresőztem soha, de kb napi szinten vannak itt férfiak akik ezért panaszkodnak, hogy az első randiig sem jutottak el, vagy az első randi után ghostingoltak stb. Nem biztos, hogy veled van a baj, de ezek alapján amiket itt olvastam a gyakorin, ne várj sokat a társkeresőkön. És nem is javaslom.
2024. jún. 22. 20:31
 4/17 A kérdező kommentje:

#3 Köszönöm a kedves szavakat, de nem kell szépíteni.

Kérem, hogy minden hölgy csak őszintén írja le a véleményét, vagy szavazzon.

2024. jún. 22. 20:34
 5/17 anonim ***** válasza:

2

He?

A társkeresők 70%-a pasi

2024. jún. 22. 20:42
 6/17 anonim ***** válasza:
3mas vagyok. A tényeket írtam. Eszemben nincs hazudni vagy vigasztalni téged. Az itteni kérdések alapján egyik férfi sincs könnyű helyzetben társkeresés szempontjából, és erre próbáltam felhívni a figyelmed. De elnézést kérek.
2024. jún. 22. 20:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Rengeteg más ok és tényező miatt is előfordulhat, hogy nem válaszolnak, pl. kor, éppen levelez/találkozgat valakivel, hamarosan elutazik, más az érdeklődése stb.
2024. jún. 22. 20:47
 8/17 A kérdező kommentje:

#5 Hát én nem hiszem, itt mindenki azt írja, hogy kb. 0 pasi van fent neten. Legalábbis normális az biztosan nincs.

Azért is vagyok elkeseredve, mert én normálisnak tartom magam, viszont tény, hogy jóképű az nem vagyok (bár mondták már rám azt is).

2024. jún. 22. 20:57
 9/17 anonim ***** válasza:

"tény, hogy jóképű az nem vagyok" - ezt te állítod, mint tényt?

"bár mondták már rám azt is" - akkor mégis tetszel valakinek!

2024. jún. 22. 21:30
 10/17 A kérdező kommentje:
#9 A számok és még az itteni szavazás is magáért beszél.
2024. jún. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!