Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ijednek meg?? Mért csinálják??
Figyelt kérdés
Volt egy srác a társkersőről. Jól elbeszélgettünk. Mondta hogy hiányzik neki a szex jó régen volt már nővel. Minden ami egy párkapcsolattal járna. De mikor talira kerülne a sor mindig lemondja. Pár nap múlva megint akart volna talizni, adtam neki esélyt és azt lemondta később. De nem az első ilyen pasi ez.2024. jún. 22. 19:44
1/2 anonim válasza:
Én nem ijedtem meg.
De én is kicsit izgulok mindig.
A szexet azét nem mindig szoktam felhozni mert van akit nem ez érdekel annyira.
Te alapvetően ebből a pár sorból ítélve egy "könnyű" este vagy ezt nem pejorativ e kel érni hanem + van. Mert ezek szerint lehet veled nyitan beszélgetni.
Hány éves korosztály ról beszélünk? Azért amíg a férfiak csak srácok addig tudunk egy picit parázni.
2/2 anonim válasza:
Nem ijedt meg. Talált olyat, aki jobban tetszik neki. Valószínűleg az előzőek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!